"Gerçekten" haber verir 10 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

YANAL MEMNUN DEĞİL

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Ersun Yanal, oyuncuların kendilerine verilen şansları iyi kullanması gerektiğini belirtti.


Ankaragücü bu kötü dönemi nasıl atlatacak?

ANKARAGÜCÜ Teknik Direktörü Ünal Karaman, ''Göreve gelir gelmez nurtopu gibi bir sorunla, aslan gibi mücadele etmek zorunda kaldık'' dedi.

Sarı kart cezalısı Sivok Bursaspor maçında yok

BEŞİKTAŞ'IN Çek oyuncusu Tomas Sivok, Kocaelispor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Sezon başından bu yana 4. sarı kartını gören Sivok,


  Bisiklette federasyon seçimi 15 Aralık'a ertelendi

BİSİKLET Federasyonu'nun 2. Olağan ve 1. Mali Genel Kurulu, 15 Aralık Pazartesi gününe ertelendi. Delegelerin genel kurul listesine yönelik itirazlarından sadece milli sporcularla ilgili olanını kabul eden Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Tahkim Kurulu, 5 milli sporcunun isimlerinin yeniden belirlenmesi kararını verdi. Bu karar sonrasında 14 Kasım Cuma günü yapılacağı açıklanan olağan ve mali genel kurul, delege listesinin yenilenmesi amacıyla 15 Aralık Pazartesi gününe ertelendi.


  BEŞİKTAŞ KABUSTAN UYANDI

SÜPER Lig'de 10. haftanın açılış maçında Kocaelispor'u 2-0 geriye düştüğü maçta 5-2 yenen Beşiktaş, 2 hafta sonra galip gelerek, moral buldu.


  Trabzon-Beşiktaş kupa maçı biletleri satışa çıktı

FORTİS Türkiye Kupası'nda Trabzonspor ile Beşiktaş arasında yapılacak maçın biletleri satışa çıktı.


  Farklı Beşiktaş galibiyeti Efes'in hocasını da şaşırttı

EFES Pilsen Antrenörü Ergin Ataman, hafta içinde, ULEB Avrupa Ligi'nde beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını, bu yüzden Beşiktaş maçının psikolojik açıdan zor olduğunu, ancak farklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.


  Hidayet'li Magic zorlanmadı

ORLANDO Magic, sahasında Washington Wizards'ı rahat bir maçla 106-81 yenerken, milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu 10 sayı üretti.


  İTÜ'de koşu

İSTANBUL Teknik Üniversitesi (İTÜ) Beden Eğitimi Bölümü'nün düzenlediği Atatürk'ü Anma Koşusu'nun 25'incisi bugün saat 12.00'de Ayazağa Yerleşkesi'nde gerçekleştirilecek.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır