"Gerçekten" haber verir 10 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Arazi gücünü şehir konforunda yaşayın

"VW'NİN KOMPAKT SUV SEGMENTİNDE İLK ADIMI OLAN TİGUAN, FAR TASARIMI VE ŞİŞKİN ÇAMURLUKLARI İLE SEMPATİK BİR GÖRÜNÜM SUNUYOR."



CHEVROLETDE CAZİP KAMPANYALAR KASIMDA DEVAM EDİYOR

Chevrolet Captiva 4X4 modeli 69.370 YTL'den başlayan özel Kasım fiyatları ile SUV segmentinin en dikkat çekici fırsatını sunuyor.



HEDEF, TÜRKİYE'DE HER İKİ LASTİKTEN BİRİNİ SATMAK

SabancI Holding ve Bridgestone Corporation, Türkiye lastik devi Brisa'nın 20. yıl dönümünde, Brisa'yı dünyanın ilk 10 lastik üreticisi arasına taşıyacaklarını ve Türkiye'de her iki lastikten birini satacaklarını belirtti.



HYUNDAI'DEN SOSYAL SORUMLULUK ÇALIŞMASI

HYUNDAİ’NİN 2004 yılından bu yana sürdürdüğü Sosyal Sorumluluk projelerinden olan Hyundai Meşaleleri projesinin yanı sıra yepyeni bir çalışmayı daha hayata geçirdi. Hyundai, Türkiye Engelsizler Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi'nin (TEKSEM) düzenlediği "İlk Yardım Kazası" isimli tiyatro oyununa ana sponsor olarak destek vermeye başladı. Trafikte bilinçlenme temasını taşıyan ve arasında engelli oyuncuların da bulunduğu bir kadro tarafından sahnelenen iki perdelik komedi oyunu, 2 Kasım Pazar günü İstanbul Muammer Karaca Sahnesi'nde yapılan gala gösterimiyle hayata geçti. İlk Yardım Kazası oyunu 18-20 Kasım tarihleri arasında Gebze'de sahnelendikten sonra 28 Aralık tarihinde de İzmir Sabancı Kültür Sarayı'nda izleyici karşısına çıkacak.



"MAZDA İLETİŞİM" İLE 3 YIL ÜCRETSİZ YOL YARDIMI

MAZDA Ulusal Satış Ofisi, hızla gelişen ve büyüyen servis ve bayi ağıyla beraber Mazda Yol Yardım hizmetini de yeniledi. Daha önce 1 yıl ücretsiz verilen yol yardım hizmeti, 3 yıla çıkartıldı. Mazda, müşterilerine bundan böyle "MAZDA İLETİŞİM" adı altında sunulan hizmetlerin tamamından 3 yıl süreyle ücretsiz olarak faydalanma şansına sahipler. Mazda Ulusal Satış Ofisi, Mazda müşterilerine araçlarında bir problem yaşamaları halinde, her türlü konaklama, ulaşım, oto kiralama ve çekici hizmetlerini kapsayan "MAZDA İLETİŞİM" Yol Yardım Hizmeti'ni ücretsiz olarak sunuyor. "MAZDA İLETİŞİM" adı altında 0(212) 444 46 93 (MZD) nolu telefondan ulaşmak mümkün.



SEAT'TAN AVANTAJLI KAMPANYA FIRSATI!

SEAT, Kasım ayında da 6.300 YTL'ye varan satış kampanyasına devam ediyor. SEAT'ın avantajlı fiyat kampanyası Yeni Ibiza'dan Leon'a kadar bütün modellerini kapsıyor. Yeni Ibiza, Cordoba, Leon, Altea, Altea XL ve Altea Freetrack modellerinden oluşan ürün yelpazesinde, Ekim ayı fiyatlarını devam ettiren SEAT, müşterilerine cazip imkânlar sunuyor. Kampanya çerçevesinde, Yeni Ibiza 25.900 YTL'den, sedan modeli Cordoba 27.500 YTL'den, Leon 33.000 YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Geniş ailelerin tercihi Altea XL modeli ise 38.000 YTL'den başlayan fiyatlarla SEAT Yetkili Satıcıları'nda yer alıyor.



KIŞA BAKIMLI GİRİN

CHRYSLER Jeep ve Dodge kullanıcıları, kışa hazırlık kampanyası kapsamında bütün yedek parçada ve işçilik ücretlerinde % 20 indirim ve ücretsiz check-up imkânı sunuluyor. Türkiye geneline yayılmış 12 adet Yetkili Satıcı ve 21 adet Yetkili Servisten oluşan teşkilâtıyla hizmet veren Chrysler Jeep 15-29 Kasım tarihleri arasında bütün Yetkili Servisler'inde geçerli olacak 'Kış Bakım Günleri' kampanyasına imza atıyor.



NISSAN ALMANIN TAM ZAMANI

NİSSAN, 5 Kasım tarihinden itibaren başlayan kampanyası ile, segmentinin en çok satan aracı olan Note için, % 0.99'dan başlayan cazip kredi imkânı sunuyor. Nissan ayrıca, Note dizel ve benzinli model fiyatlarını eşitleyerek, Note modellerinde benzinli fiyatına dizel fırsatını da sunuyor. Böylelikle dizel modellerinde cazip fiyat ve şartları devam ettiren Nissan, bu önemli fırsatı değerlendirmek isteyen müşterilerini bayilerine bekliyor.



 
GAZETE 1.SAYFA

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır