"Gerçekten" haber verir 30 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

YANAL: HİÇBİR HAKEMİ BASKI ALTINA ALMADIK

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Ersun Yanal, Trabzonspor'un her zaman şampiyonluğu hedefleyen bir takım olmaya devam edeceğini ve mutlaka şampiyonluğu elde edeceğini söyledi.

Yanal, yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un Kayserispor beraberliğiyle zirveden uzaklaşmayacağını belirterek, ''Ligde önümüzde daha çok maç var. Rakiplerimiz de puanlar kaybediyor, Kayserispor karşısında 3 puan bıraktılar. Ligde her maç zor. Trabzonspor takımı, yaptığı mücadele ve oyuncuların azmi ile bulunduğu yeri hak etmiştir ve yoluna devam edecektir'' dedi.

TAKIMI BAŞTAN AŞAĞI YENİLEDİK

Trabzonspor'un her zaman şampiyonluğu hedefleyen bir takım olmaya devam edeceğini kaydeden Yanal, şöyle devam etti: ''Trabzonspor, mutlaka şampiyon olacaktır. Şampiyon olmazsa bu iş olmaz. Trabzonspor'un 24 yılı kayboldu. Trabzonspor, şapkasını önüne koyup neler yapması gerektiğini bütün kamuoyu ile paylaşarak yoluna devam ediyor. Biz umut tacirliği yapmıyoruz. Trabzonspor'u olması gereken yere getirmek için hem organizasyon becerimizi geliştirip hem de takımı yarışmaya katıp sonucu alarak yolumuza devam ediyoruz. Trabzonspor, önümüzdeki yıllarda bunu çok rahatlıkla her yıl başaracak bir sürecin içerisine girmiştir. Bu yolda elimize gelen hiçbir fırsatı değerlendirmeden bırakmayacağız ve her türlü avantajı kullanıp yolumuza devam etmeye çalışacağız.'' Yanal, Trabzonspor takımının sezon başında baştan aşağı yenilendiğini ifade ederek, ''Kadroyu oluşturmak uzun soluklu bir iş. Yeni oluşmuş bir takımın bu performansını iyi değerlendirmek lazım. Solda veya oyun kurucu mevkinde eksiklik olacaktır. Bu eksikleri görüp hakikaten gerekli olan yere doğru oyuncuyu almak bizim en büyük arzumuz olacaktır. Trabzonspor'un yaptığı transferlerdeki oyuncu isabeti yüzde yüzdür. Bunlar başarılı bir dönemdir'' diye konuştu.

PENATILCILAR UMUT VE YATTARA

Hakemlerle ilgili çok fazla yorum yapmadığını belirten Yanal, şöyle konuştu: ''Trabzonspor'un maçlarının zorluk derecesi, ligde bulunduğu pozisyon göz ardı edilmemeli. Önemli olan hakemlerin oyuna katkısı. Kayseri maçında pozisyonları net olarak göremedim. Trabzonspor takımı, hiçbir hakemi baskı altına alacak, söylemleriyle onları rahatsız edecek davranışta bulunmayacak. Elbette bizim de avantajlı olacağımız bir maç olacaktır.'' Yanal, maçtan önce penaltı için Umut ve Yattara'yı tercih ettiğini, Umut'un kendini iyi hissettiğini söyleyip atışı kullandığını belirterek, penaltının kaçmasının doğal olduğunu ifade etti.

30.11.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Yenilmedi ama..!

  YANAL: HİÇBİR HAKEMİ BASKI ALTINA ALMADIK

  Bayanlarda 2 boksörümüz Dünya Şampiyonu

  Song: Kaybettiğimiz 4 puanı telafi etmeliyiz

  Türkcell Süper Lig 'de bugün

  Bank Asya 1. Lig'de bugün

  Mehmet Topuz yönetimin şilt jestine teşekkür etti

  Utah Jazz Mehmet Okur'un 20 sayısı ile Kings'i yıktı

  Bakan Başesgioğlu teknik direktörleri dinleyecek

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır