"Gerçekten" haber verir 22 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Gökhan Ünal: Gerçek lider biziz

TRABZONSPOR'DA 6 hafta aradan sonra golle buluşan golcü futbolcu Gökhan Ünal, Eskişehirspor maçına çok iyi başlayamadıklarını ifade ederek, ''Talihsiz bir gol yedik. Ama oyunu bırakmadık.

Penaltı kaçırdık. Üstün oyunumuzla ilerleyen dakikalarda kendimizi toparladık. Güzel bir galibiyet aldık. Biz buraya tesadüfen gelmedik. Belki zor maç kazanıyoruz ama bize karşı oynayan rakipler nedense bizden sonraki maçlarda böyle oynayamıyorlar'' dedi. İstedikleri zaman yenemeyecekleri takım olmadığını belirten Ünal, şunları kaydetti: 'Bunu ikinci devrede göstereceğiz. İkinci yarıya daha iyi hazırlanıp sezon sonunda daha iyi olmak istiyoruz. Şimdilik lideriz. Sivasspor maçını bekleyeceğiz. Sivasspor yense bile aynı puanda olduğumuz için kendimize lider gözüyle bakacağız. Amacımız sezonu mutlu sonla tamamlamak.'' Gökhan gollerden sonra 'sus' işareti yapmasıyla ilgili olarak ise ''Bana gelen eleştiriler vardı. Kafamın başka yerde olduğu ve Trabzon'u sevmediğim söyleniyordu. Ben Trabzon'u sevmesem buraya gelmezdim. Alışma dönemim oldu. Gelmeden 3 ay top oynamadım onun da verdiği hamlık vardı üzerimde. Eskişehir maçı benim başlangıcım oldu. Bundan sonra daha iyi bir Gökhan Ünal izleyeceksiniz'' diye konuştu.

SONG: TARİHİ DEĞİŞTİRECEĞİZ

Trabzonsporlu savunma oyuncusu Rigobert Song ise, ''Bu takımın mücadele azminin tarihi değiştirebileceğine inanıyorum'' dedi. Song, ligin ilk yarısını iyi şekilde tamamlayabilmek için Eskişehir maçından galip ayrılmaları gerektiğini belirterek, ''Öyle ya da böyle bunu başardık. İlk yarıyı olumlu geçirdik. Bir adımcık bile olsa rakiplerimizin önündeyiz. İkinci yarıda daha iyisini yapmak için çalışacağız'' diye konuştu. Song, şöyle devam etti: ''Bu sezon takım kurulmadan önce herkes büyük fedakarlıklar yaptı. Bunların başında da yönetim geliyor. Bizim iyi koşullarda çalışabilmemiz için her türlü imkanı sağladılar. Geriye dönüp baktığınızda bu durum sayesinde ligin ilk yarısını olumlu bir şekilde bitirdiğimizi görüyoruz. Bu sezonki görevimiz de bu tarihi değiştirmekti. Nedir bahsettiğim tarih. Hep Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın tepede olduğu bir durum söz konusuydu. Ama gün gelecek bu tarih değişecek."

22.12.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Gökhan Ünal: Gerçek lider biziz

  Vural: Kocaeli'de bedavaya çalışıyorum

  Özgener: Sadri Şener'den özür dilediğim gerçek değil

  Özgener: Sadri Şener'den özür dilediğim gerçek değil

  Yanal: Bursaspor'lu Yusuf'la konuştum

  Eskişehirspor'da hakem Fırat Aydınus'a tepki var

  Süper Ligde sonuçlar

  F.Bahçe'den Mehmet Topuz'a teklif yok

  Voleybolda tartışılan hakem kararı

  Necati Ateş İspanya'da hâlâ golle tanışamadı

  Voleybolda ‘Aroma All Star’ kadroları belli oldu

  Hidayet'li Magic Lakers'ı zor geçti

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır