"Gerçekten" haber verir 30 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

F.Bahçe bu 3'lünün peşinde

FENERBAHÇE Kulübü, transfer çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, şu ana kadar 3 yerli oyuncu, Sercan Yıldırım, Özer Hurmacı ve Gökhan Emreciksin için transfer girişiminde bulunulduğunu bildirdi. Kulübün internet sitesinde, medyada yer alan çok sayıda futbolcuyla ilgili transfer haberleri üzerine yapılan açıklamada, ara transfer dönemi için sadece bu üç futbolcu konusunda çalışma yapıldığı kaydedildi. Sercan Yıldırım için yapılan resmi teklife Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın, bu futbolcuyu vermek istemediklerini, satmayı düşündüklerinde görüşme yapabilecekleri cevabını verdiği ifade edildi. Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir'in Ankaraspor'dan Özer Hurmacı'nın transferi için Melih Gökçek ile görüştüğü, ancak başkent ekibinin bu futbolcuyu şu an için vermek istemediği belirtildi.

GÖKHAN EMRECİKSİN GÖRÜŞMELER OLUMLU DEVAM EDİYOR

Sarı-lacivertli kulüp, Ankaragücü'nden transfer etmek istedikleri Gökhan Emreciksin için görüşmelerin devam ettiğini bildirdi. Gökhan için başkent ekibiyle ve futbolcunun menajeri ile yapılan görüşmelerde belli konularda anlaşma sağlandığı ve görüşmelere devam edildiği kaydedilerek, şu görüşlere yer verildi: ''Bu futbolcular dışında kesinlikle yerli ya da yabancı herhangi bir futbolcu transferi konusunda bir çalışmamız yoktur. Bu 3 futbolcu haricinde kulübümüz hakkında çıkan tüm transfer haberleri yalandır. Taraftarlarımızın da kulübümüzün resmi açıklaması olmadan hiçbir transfer haberine itibar etmemesi gerektiğini önemle hatırlatırız.''

10 GÜNLÜK TATİL BİTTİ, BUGÜN TOPBAŞI YAPIYORLAR

Süper Lig'e verilen arada 10 gün tatil yapan Fenerbahçeli futbolcular, Fortis Türkiye Kupası maçları ve ligin ikinci bölümünün hazırlıklarına bugünden itibaren başlayacak. Teknik direktör Luis Aragones'in verdiği izinle tatile çıkan sarı-lacivertliler, bugün Samandıra Kamp Merkezi'nde bir araya gelecek. Aragones'in fazla kilolara önlem amacıyla her oyuncuya verdiği çalışma programı doğrultusunda, antrenman öncesi futbolcuların kiloları ölçülerek teknik heyete rapor edilecek. Lig öncesi Fortis Türkiye Kupası (D) Grubu'nda üç maça çıkacak sarı-lacivertliler, ilk olarak 7 Ocak Çarşamba günü Kadıköy'de Bursaspor ile karşılaşacak. Kupada, 11 Ocak Pazar günü deplasmanda Tokatspor'un konuğu olacak Fenerbahçe, 18 Ocak Pazar günü de Kadıköy'de Eskişehirspor ile karşı karşıya gelecek.

Özer'e Sevilla ve Espanyol da talip

ANKARASPOR'UN başarılı oyuncuları Özer Hurmacı ve Ediz Bahtiyaroğlu'nu ara transfer döneminde renklerine bağlamak için birçok takım harekete geçti. Ümit Milli Takım'da da forma giyen başarılı orta saha oyuncusu Özer, performansıyla yerli ve yabancı çok sayıda takımın dikkatini çekiyor. Geçen sene Fenerbahçe'nin talip olduğu ancak teknik heyetin isteğiyle Ankaraspor'da kalan 21 yaşındaki Özer, takımının Antalya kampında soruları cevaplandırdı. Fenerbahçe ve Trabzonspor'dan, yurt dışında da İspanya'dan Sevilla ve Espanyol takımlarından transfer teklifleri aldığını anlatan Özer, kulübüyle 2011 yılına kadar sözleşmesi olduğunu hatırlattı. Özer, ''22 yaşına girmek üzereyim. Şimdi olmasa da sezon sonunda gitmeyi düşünüyorum'' dedi. Yabancı takımların transfer tekliflerine daha sıcak baktığını ifade eden Özer Hurmacı, ''Buradaki polemiklere katlanmaktansa yurt dışına gitmeyi tercih ederim. Futbolcuların Türkiye'de büyük takımlara transfer olmalarındaki amacı da yurt dışında futbol oynamaktır. Olursa ben direkt yurt dışında oynamak istiyorum'' diye konuştu. Ankaraspor ve Ümit Milli Takımı'nın istikrarlı savunma oyuncusu Ediz Bahtiyaroğlu da Fenerbahçe'nin kendisini transfer etmek istediğini söyledi.

30.12.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  F.Bahçe bu 3'lünün peşinde

  Polat: Transfere ihtiyaç yok

  Ümit Özat sahalara dönüyor

  Kayseri, Fatih Ceylan'la yollarını ayırıyor

  Bursaspor ara transferde 2 Brezilyalı ile anlaştı

  Beşiktaş'ta Cisse yine yok

  Liverpool kaptanı Gerrard adam dövmekten tutuklu

  Trabzonspor'lu Hüseyin: Hakemler başarılı değil

  G.Saray devrildi

  TOPLU SONUÇLAR

  13. HAFTANIN PROGRAMI

  PUAN DURUMU

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır