"Gerçekten" haber verir 30 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Polat: Transfere ihtiyaç yok

GALATASARAY Kulübü Başkanı Adnan Polat, devre arasında sarı-kırmızılı takımın transfere ihtiyacı olduğunu düşünmediğini söylerken, Sivasspor'dan Mehmet Yıldız'ın transferinin gerçekleşmesi için de bazı şartların oluşması gerektiğini kaydetti.

Medyada görev yapan spor servisi müdürleri ve Galatasaray muhabirleriyle Polat Renaissance Otel'de bir araya gelen Adnan Polat, kahvaltı bölümünün ardından basın toplantısı düzenleyerek, yöneltilen soruları cevapladı. Polat, son dönemde eleştirilerin hedefi olan Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu (MHK) ve federasyona bağlı diğer komitelere güvenlerinin tam olduğunu belirtti. Açıklamasında, Galatasaray takımının aslında transfere ihtiyaç duymadığını aktaran Polat, Beşiktaş derbisinin ardından futbol komitesiyle bir toplantı yaptığını ifade ederek, ''Toplantıda Murat Yalçındağ, Haldun Üstünel, Adnan Sezgin, Karl Heinz Feldkamp ve Michael Skibbe vardı. Genelde herkesin fikri aynıydı'' dedi. Transfer yapılabilmesi için bir boşluğun oluşması gerektiğini dile getiren Polat, özellikle son dönemde ismi gündemde olan Sivassporlu Mehmet Yıldız'a değinerek, şunları söyledi:

MEHMET YILDIZ İÇİN GÖRÜŞTÜK

''Mehmet Yıldız bizim arzu ettiğimiz bir futbolcu. Faydası olacağına inandığımız biri. Ancak transferinin olabilmesi için şartların oluşması lazım. Sivaspor Başkanı Mecnur Odyakmaz ile oturup konuştuk. Mehmet Yıldız'ı ve başka futbolcuları görüştük. Her görüşmeden transfer çıkacak diye bir şey yok. Genel olarak iki kulübün birbirine sportif anlamda, sporcu anlamında ne gibi desteklerinin olabileceğini görüştük. Bugün veya sezon sonu ne yapabileceğimizi konuştuk. Sonunda bir transfer çıkabilir mi? Olabilir de olmayabilir de. Transferleri yaparken bu sezonu düşünmüyoruz. Gelecekle ilgili de projelerimiz var. O projeler içinde Mehmet Yıldız bugün var, ama yarın daha çok var. Keşke Sivasspor'la bir noktaya gelinse ve transfer gerçekleşse. Mehmet Yıldız'ı sadece bugün için düşünmüyoruz.''

AYRILMAK İSTEYENE YARDIMCI OLURUZ

Adnan Polat, başarılı oyuncuları Servet Çetin'e yurt dışından önemli teklifler olduğu ve nasıl bir yöntem izleyecekleri şeklinde yöneltilen bir soru üzerine, takımdan ayrılmak isteyen her futbolcuya, Galatasaray Kulübü'nün de menfaatlerini koruyarak yardımcı olacaklarını söylerken, Servet'le ilgili kendilerine gelen bir konunun bulunmadığını aktardı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in son yıllarda bilinçli olarak yapılan çalışmalarla Türkiye'de 2 büyük kulübün bırakılmaya çalışıldığı şeklindeki açıklamalarının hatırlatılması üzerine Polat, yorum yapmaktan kaçındı.

30.12.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  F.Bahçe bu 3'lünün peşinde

  Polat: Transfere ihtiyaç yok

  Ümit Özat sahalara dönüyor

  Kayseri, Fatih Ceylan'la yollarını ayırıyor

  Bursaspor ara transferde 2 Brezilyalı ile anlaştı

  Beşiktaş'ta Cisse yine yok

  Liverpool kaptanı Gerrard adam dövmekten tutuklu

  Trabzonspor'lu Hüseyin: Hakemler başarılı değil

  G.Saray devrildi

  TOPLU SONUÇLAR

  13. HAFTANIN PROGRAMI

  PUAN DURUMU

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır