"Gerçekten" haber verir 05 Ocak 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Dünya

Gazze kan gölü

Gazze’de yayın yapan Hamas’ın El Aksa radyosuna, çatışmaların sürdüğü Gazze’nin Zeytun mahallesinden dün sabah saatlerinde bağlanan bir kadın, ağlayarak, “Pencereden baktım... Cesetler sokaklarda...” dedi. Çok korktuğunu, tir tir titrediğini anlatan kadın, etraflarındaki evlerin bombardımanlarda isabet aldığını belirtti.


Saldırılarda 5 doktor şehit

FİLİSTİNLİ KAYNAKLAR: 23 KİŞİ ÖLDÜ


  Kızılhaç: İsrail, sağlık ekiplerine izin vermiyor

UluslararasI Kızılhaç örgütü, İsrail’in Gazze’ye sağlık ekiplerinin girişine izin vermediğini duyurdu.


  Abbas: Saldırılar durdurulsun

Fİlİstİn Yönetimi Devlet Başkanı Mahmud Abbas, BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun’dan İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırısının durdurulmasını istedi.


  Acil ateşkes isteği

İngİltere Dışişleri Bakanı David Miliband, İsrail’in günler süren hava bombardımanından sonra bu akşam saatlerinde giriştiği kara harekâtının ‘’bir ateşkesin gerekli olduğunu gösterdiğini’’ söyledi.


  AB Ortadoğu’ya heyet gönderiyor

Avrupa Birliği, Gazze Şeridi’ndeki saldırılara son verilmesini sağlamak amacıyla Ortadoğu’ya heyet gönderiyor.


  ÇARESİZ BM

Lİbya’nIn Arap ülkeleri adına BM Güvenlik Konseyi’ne başvurarak, acil toplantı istemesi üzerine yapılan ve yaklaşık 3.5 saat süren toplantıda, bir basın açıklaması metni üzerinde bile anlaşma sağlanamadı.


  Irak’ta intihar saldırısı


  Avrupa’da büyük protestolar

İsraİl’İn Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları, Hollanda’nın Lahey, Rotterdam şehirlerinden sonra başşehir Amsterdam’da da düzenlenen gösteriyle protesto edildi.


  İsrail kara saldırılarında başarısız

Gazze Şeridi’ne yönelik hava saldırılarının 8’inci gününde önceki gün büyük çaplı kara saldırısı başlatan İsrail’in, bugüne kadar Arap topraklarına kara kuvvetleri göndermesiyle ilgili ‘’büyük ölçüde başarısız bir tarihe sahip olduğu’’ belirtildi.



 

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır