"Gerçekten" haber verir 05 Ocak 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Haberler

Akçalı’dan Erdoğan’a: Olmert’le ne görüştünüz?

DP Genel Başkan Yardımcısı Rıza Akçalı, Başbakan Erdoğan’a seslenerek, “Gazze’deki saldırılar için lâf üretme, icraat yap. İsrail Başbakanı ile Sayın Erdoğan, saldırıdan 4 gün önce görüşmüşlerdir. Bu ne demek oluyor? Buna cevap bekliyoruz” dedi.


CHP: Gazze TBMM’ye gelsin

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen, İsrail’in Gazze’yi kuşatarak masum insanları öldürmesini kınadığını söyledi. Saldırılara sessiz kalan Birleşmi

Gazi Siyam, şehit oldu

Yaralı olarak geçen yıl getirildiği Türkiye’de tedavisi yapıldıktan sonra ülkesine dönen 22 yaşındaki Filistinli Harp Siyam, İsrail’in son Gazze saldı


  Bakan Şahin: En büyük terör tahrikçisi İsrail

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, “İsrail’in en büyük destekçisi ABD güya küresel terörle mücadele ediyor. Dünyadaki küresel terörün en büyük tahrikçisi İsrail’dir. İsrail’in bu tahrikleri sürdükçe terörle mücadelede başarılı olmak mümkün değildir” dedi.


  DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI SALDIRIYI KINADI

Türkİye, İsrail’in uluslar arası toplumun uyarılarına ve uluslar arası kamuoyundaki tepkilere rağmen Gazze Şeridi’ne kara harekâtına başlamasını kabul edilemez bulduğunu ve kınadığını belirterek, harekâtın durdurulması ve ateşkes sağlanması çağrılarını yineledi.


  ABD’nin icazeti alınmış

İsraİl’İn, Gazze’ye düzenlediği askerî harekâta ilişkin Amerikan ordusuna bilgi verdiği belirtildi.


  YÜZ BİNLERDEN İSRAİL’E ÖFKE SELİ

Saadet Partisi tarafından Çağlayan Meydanında düzenlenen “Filistin’le Dayanışma Mitingi”nde yüz binler İsrail’in Gazze’ye düzenlediği saldırıları lânetledi, Filistin’e destek verdi. Havanın soğuk olmasına rağmen meydanı dolduran yüz binlerce kişi İsrail’e öfkelerini dile getirdi. Pankartlarla bu öfke dile getirilirken yer yer İsrail bayraklarının ateşe verildiği görüldü.


  SORUMLU BACALAR

TÜRK Tesisat Mühendisleri Derneği (TTMD) Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bilgi, Ankara’da doğal gaz faciası sonucu 7 gencin ölmesinden üzüntü duyduklarını belirterek, ‘’kayıpların hemen hemen tamamı yeterince çekmeyen bacaların geri tepmesi sonucu atık gaz zehirlenmeleriyle gerçekleşiyor’’ görüşünü bildirdi.


  Mehmetçik sil baştan yenileniyor

MİLLÎ Savunma Bakanlığınca gündeme alınan bir modernizasyon projesi ile Mehmetçik günün en gelişmiş teknolojileri ile donatılacak.


  Türkiye ilk kez konsey toplantısına katıldı

Geçen Ekim ayında konseyin 2009-2010 dönemi geçici üyeliğine seçilen Türkiye’yi toplantıda temsil eden BM Daimî Temsilcisi Büyükelçi Baki İlkin, yaklaşık 3.5 saat süren ve basına kapalı yapılan danışma toplantısının ardından Türk gazetecilerin soruları üzerine açıklamada bulundu.


  Emeklilere bir ekmek parası zam

İŞÇİ ve Bağ-Kur emeklilerine yılın ilk 6 ayı için yüzde 3,83 zam yapılacak.


  Sağlık harcamaları 5 milyar arttı

TÜRK Sağlık-Sen tarafından sağlıkta 2008 yılında yaşanan gelişmelerle ilgili bir rapor hazırlandı.


  İnternet dolandırıcılarına rekor ceza

Türkiye’de, çeşitli illerde düzenlenen ve ‘’Hortum’’ adı verilen operasyon kapsamında, internet üzerinden dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla yargılanan 55 sanıktan 8’i, 238’er yıl hapis cezasına çarptırıldı.


  “Çaylar şirketten” dönemi kapanıyor

DOĞTAŞ Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, işten çıkarmaların gündemlerinde olmadığını belirterek, ‘’Sadece çay giderleri 150 bin lirayı buluyor, bu da 15 personel maaşına denk geliyor.


  Çöpler ayrıştırılıyor

BAHÇELİEVLER Belediye Başkanlığı, Çevre ve Temizlik Müdürlüğü, kullanılabilir ve geri dönüşümü sağlanabilir, atıkların kazanılması için işyerlerine, kamu kurum ve kuruluşları ile eğitim kurumlarına, atıkların toplanması için “Karton Kutular” yerleştirdi.


  Buzlanma ve don tehlikesi

DEVLET Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, yurdun iç ve doğu bölgelerinde buzlanma ile don beklendiğini açıkladı.


  Mersin'in kurtuluşu kutlandı

MERSİN'İN düşman işgalinden kurtuluşunun 87. yıl dönümü törenlerle kutlandı.


  En başarılı okullar Fen Liseleri

ÖSYM tarafından yayınlanan ‘2008-ÖSS Sonuçları Kitabı’ verilerine göre Türkiye’nin en başarılı okulları belli oldu.



 

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır