"Gerçekten" haber verir 08 Ocak 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Futbol Federasyonu Diyarbakır'da toplanacak

FUTBOL Federasyonu Yönetim Kurulu'nun 21 Ocak'ta Diyarbakır'da toplanacağı bildirildi. Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Abdurrahman Yakut, yönetim kurulu üyesi Remzi Öcal ile kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, 30 Aralık 2008 günü Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'in İstanbul'da Bank Asya 1. Lig'de yer alan kulüplerin başkanlarıyla toplantı yaptığını hatırlattı. Toplantıda, Başkan Özgener'den Futbol Federasyonu'nun bir yönetim kurulu toplantısını Diyarbakır'da yapmasını rica ettiğini ve bu talebinin Özgener tarafından olumlu karşılandığını belirten Yakut, şöyle konuştu:

''Futbol Federasyonu Başkan Özgener, toplantı tarihini bizim belirlememizi istedi. Biz de 21 Ocak tarihini belirledik ve kendilerine illettik. Sağ olsunlar kabul ettiler. Yönetim kurulu toplantısının ardından, Bank Asya 1. Lig ile TFF 3. Lig'de mücadele eden Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki 30'u aşkın kulüp başkanı ile toplantı yapacaklar. Toplantıya Adana ve Hatay'daki kulüpleri de davet ettik. Bu toplantıda bölge takımları olarak sorunlarımızı ve taleplerimizi ileteceğiz. Ardından Diyarbakır'da gece İzzet Yıldızhan'ın da bulunacağı bir sıra gecesine katılacaklar. Toplantıya Spordan Sorumlu Devlet Bakanımız Sayın Murat Başesgioğlu'nu ve bazı siyasileri de davet edeceğiz. Bu toplantı bölge kulüplerinin sorunlarının ele alınması için büyük bir fırsattır. Böyle büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacağımız için çok mutluyuz.'' Yakut, Antalya'daki kamp çalışmalarının futbolculara ödeme yapılmaması nedeniyle sona erdiğini, bunun ardından Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Ak Parti Milletvekili İhsan Arslan ve Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun büyük çabaları sonucu 1 milyon 250 bin TL kaynağa ulaştıklarını söyledi.

08.01.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Spor dünyasından İsrail'e büyük nefret

  Orta hakeme kızan yan hakem 2. yarı maça çıkmadı

  Castrol İstanbul Rallisi 2. ayağı 11 Ocak'ta yapılacak

  Dakar Rallisi'nde 40 sporcu kuma saplanıp, yarışı dışı kaldı

  Futbol Federasyonu Diyarbakır'da toplanacak

  Ekrem Dağ Beşiktaş'ın dinamosu

  Hidayet'in 22 sayısı Magic'i zafere taşıdı

  Grekocuların Vehbi Emre hazırlığı başladı

  Tokatspor Aziz Yıldırım'a özel maç davetiyesi gönderdi

  Kayak ve snowboardcılar Uludağ'da buluşacak

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır