"Gerçekten" haber verir 08 Ocak 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Ekrem Dağ Beşiktaş'ın dinamosu

TRANSFER ettiği futbolcular nedeniyle son yıllarda zaman zaman büyük eleştiriler alan Beşiktaş'ta, sezon başında Gaziantepspor'dan transfer edilen Ekrem Dağ, başarılı performansıyla göz dolduruyor. Eski teknik direktör Ertuğrul Sağlam döneminde fazla forma şansı bulamayan, ancak Mustafa Denizli'nin takımın başına geçmesinin ardından istikrarlı ve mücadeleci bir oyun sergileyen Ekrem, yönetimin de yüzünü güldürdü. Sol kanatta görev yapan Ekrem, ligin ilk 6 haftasında Ertuğrul Sağlam yönetimindeki Beşiktaş'ta sadece 1 kez ilk 11'de forma giyerken, kalan 10 haftanın 7'sinde ise ilk 11'de sahaya çıktı. Son haftaların vazgeçilmez oyuncularından biri olan siyah-beyazlı oyuncu, istikrarlı görüntüsünü her hafta sürdürürken, formu grafiğini yükselterek futbol kamuoyunun da beğenisini kazandı.

İSTİKRARINI KORUDU

Ligin ilk 6 haftasında 3 maçta görev alan Ekrem, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında ilk kez ilk 11'de forma giyerken, bu süreçte toplam 133 dakika sahada kalabildi. Mustafa Denizli'nin yönetimindeki ilk 3 maçında göze giremeyen tecrübeli oyuncu, antrenmanlardaki performansının ardından formayı yakaladı ve sırtından bir daha çıkarmadı. Turkcell Süper Lig'de 10. haftada Kocaelispor karşısında ikinci kez ilk 11'de şans bulan siyah-beyazlı futbolcu, yakaladığı fırsatı bırakmadı ve kalan 6 karşılaşmada daha ilk 11'de oynadı. Ligin ilk 6 haftasında sadece 133 dakika forma giyen Ekrem, kalan 10 haftada ise toplam 604 dakika sahada kaldı. Ekrem, ayrıca Fortis Türkiye Kupası'nda takımının yaptığı 3 maçta ilk 11'de forma giyerek başarılı görüntüsünü sürdürdü. Ligde ve kupada sürekli oynama fırsatı bulan Ekrem, Sağlam döneminde yapılan UEFA Kupası maçlarında ise fazla şans bulamadı. Ekrem, Avrupa'daki 4 maçta sadece 2 kez şans bulurken, toplam 29 dakika oynayabildi.

08.01.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Spor dünyasından İsrail'e büyük nefret

  Orta hakeme kızan yan hakem 2. yarı maça çıkmadı

  Castrol İstanbul Rallisi 2. ayağı 11 Ocak'ta yapılacak

  Dakar Rallisi'nde 40 sporcu kuma saplanıp, yarışı dışı kaldı

  Futbol Federasyonu Diyarbakır'da toplanacak

  Ekrem Dağ Beşiktaş'ın dinamosu

  Hidayet'in 22 sayısı Magic'i zafere taşıdı

  Grekocuların Vehbi Emre hazırlığı başladı

  Tokatspor Aziz Yıldırım'a özel maç davetiyesi gönderdi

  Kayak ve snowboardcılar Uludağ'da buluşacak

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır