"Gerçekten" haber verir 28 Ocak 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Manisa tekrar liderlik koltuğuna oturdu

BANK Asya 1. Lig'de 16. haftada liderlik koltuğunu Kasımpaşa'ya bırakan Manisaspor, rakibinin evinde Kayseri Erciyesspor ile berabere kalmasının ardından, deplasmanda Çaykur Rizespor'u 2-0 yenerek, liderliği tekrar ele geçirdi. Ligin 19. haftasında oynanan 9 karşılaşmada 19 gol atılırken, maç başına gol ortalaması 2,375 olarak gerçekleşti. Kardemir Karabükspor-Karşıyaka maçında her iki takım da gol sevinci yaşayamadı. Üç deplasman takımının galibiyetle ayrıldığı ligin 19. haftasında 3 karşılaşma berabere bitti. 16. haftadan itibaren ilk 6 takımın değişmediği ligde, bu hafta liderlik el değiştirdi. Haftaya ikinci sırada başlayan Manisaspor, Kasımpaşa'nın evinde Kayseri Erciyesspor ile berabere kalmasının ardından, deplasmanda Çaykur Rizespor'u yenerek 40 puanla liderlik koltuğuna oturdu. 19 hafta içinde 13. kez haftayı lider bitirmeyi başaran Ege temsilcisi, bu hafta evinde Malatyaspor ile karşılaşacak. Manisaspor'a mağlup olan Çaykur Rizespor ise averajla üstünde bulunduğu Altay'ın gerisine düşerek, 19. haftayı 6. sırada tamamladı.

SAKARYA 9 HAFTA SONRA KAZANDI

Ligin son sırasında bulunan Sakaryaspor ise 10. haftadan bu yana ilk puanını, deplasmanda Diyarbakırspor'u yenerek aldı. Son puanını 10. haftada Orduspor ile 1-1 berabere kalarak alan yeşil siyahlılar, son galibiyetlerini ise 7. haftada Karşıyaka'yı 3-1 yenerek elde etmişti. İlk altı sırdaki takımın Turkcell Süper Lig'e yükselme şansının bulunduğu ligde, lider Manisaspor'u sırasıyla Kasımpaşa, Diyarbakırspor, Karşıyaka, Altay ve Çaykur Rizespor takip ediyor.

19 HAFTA TOPLU SONUÇLARI

Samsunspor-Kartalspor: 4-0, Kasımpaşa-Kayseri Erciyesspor: 1-1, Diyarbakırspor-Sakaryaspor: 0-1, Malatyaspor-Güngören Belediyespor: 2-1, Kardemir Demirçelik Karabükspor-Karşıyaka: 0-0, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Adanaspor: 1-2, Altay-Giresunspor: 1-1, Boluspor-Orduspor: 2-0, Çaykur Rizespor-Manisaspor: 0-2.

28.01.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  KULÜPLER BORÇ BATAĞINDA

  F.Bahçe kupada Bursa'yı ağırlıyor Bursa'yı ağırlıyor

  Beşiktaş, Antalya'da avantaj peşinde

  1.64'lük Alanzihno futbol cambazı

  TRABZON TRANSFERE DOYMADI

  Manisa tekrar liderlik koltuğuna oturdu

  Mehmet Aurelio'lu Real Betis alt sıralara düştü

  İspanyol futbolcuların parasızlık isyanı

  Rize Stadı'nda 15 bin TL maddi hasar var

  Macaristan'da futbolculara gizli uyuşturucu testi

  Ankaragücü, Kocaeli'den Semavi Özgür'e aldı

  Voleybolda dev maç: Güneş Sigorta-Eczacıbaşı

  F.Bahçe -CSKA Moskova maçına ücretsiz otobüs

  Carlos dünyanın en golcü 33. savunma oyuncusu

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır