"Gerçekten" haber verir 29 Ocak 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

G.Saray'ın kupada işi zor

FORTİS Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Galatasaray ile Ali Sami Yen Stadyumu'nda 1-1 berabere kalan Sivasspor, 3 Şubat'taki rövanş maçı için avantajlı bir skor elde etti. Lig lideri Sivasspor, 4 gün önce ligde iç sahada 2-0 mağlup ettiği Galatasaray'a, dün de Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında galibiyet şansı tanımadı. Galatasaray'a karşı tarihindeki ilk galibiyetini 4 gün önce elde eden Sivasspor, dün de bu galibiyetin moraliyle çıktığı Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında İstanbul Ali Sami Yen Stadyumu'nda rakibiyle 1-1 berabere kaldı ve rövanş maçı için avantaj elde etti. Sivasspor ile Galatasaray arasındaki Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçı 3 Şubat Salı günü saat 14.00'de, Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak.

GOLSÜZ BERABERLİK SİVASSPOR'A YETİYOR

Sivas'taki maçın 0-0 eşitlikle veya Sivasspor'un galibiyetiyle sona ermesi halinde, kırmızı-beyazlı ekip kupada adını yarı finale yazdıracak. Sivas'taki maçın Galatasaray'ın galibiyetiyle ya da 2-2 ve üzeri gollü beraberliklerle sona ermesi halinde Sivasspor, kupadan elenecek. Rövanş maçının normal süresinin 1-1 eşitlikle sona ermesi halinde ise karşılaşma uzatmaya gidecek.

SİVASSPOR YÖNETİMİ KÜFÜRE TEPKİ GÖSTERDİ

Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Galatasaray ile deplasmanda oynadıkları Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında, sarı-kırmızılı taraftarların maç boyunca Sivasspor aleyhine, ağza alınmayacak galiz küfürler sarf ettiğini belirterek, ''Sivasspor gibi sadece güzel futbol oynamaya çalışan, oyunu çirkinleştirmeyen futbolculara bunu reva görmelerini şiddetle kınıyoruz'' dedi. Ünsal yaptığı yazılı açıklamada, Ali Sami Yen Stadyumu'nda oynadıkları Fortis Türkiye Kupası çeyrek finalinin ilk ayağında, ancak uzatmalarda beraberliği yakalayabilen Galatasaraylı futbolcuların agresif hareketlerini böylesine büyük bir camiaya yakıştıramadıklarını da belirtti.

29.01.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  YILDIZLAR LİSTESİNDE 3 TÜRK

  Alanzihno 4,5 yıllık imza attı

  G.Saray'ın kupada işi zor

  F.Bahçe Ülker güçlü CSKA Moskova önünde

  G.Saray bayanları Rum AEL'e konuk oluyor

  Süper Lig'de 2 maçın saatleri değişti

  Hakeme "Miki Fare" dedi, 535 Avro ceza aldı

  Denizlispor Roman ve Tomas ile yollarını ayırdı

  Kerem Tunçeri Efes'e geri döndü

  Hidayet Türkoğlu güldü, Mehmet Okur üzüldü

  Hertha Berlin taraftarları ırkçı hareketler yaptı

  Avustralya Açık'ta yarı final maçları bugün

  Robinho cinsel tacizden gözaltına alınıp, bırakıldı

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır