"Gerçekten" haber verir 30 Ocak 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Beşiktaş süper başladı

FORTİS Türkiye Kupası'nda çeyrek final ilk maçında Antalyaspor'u 2-0 yenerek avantaj sağlayan Beşiktaş, 2009 yılına müthiş başladı. Siyah-beyazlı takım, 2009 yılında Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası'nda 4 resmi karşılaşmaya çıkarken, bunların hepsini kazanmasını bildi. Bu yılın ilk maçını 6 Ocak tarihinde yapan siyah-beyazlı takım, kupadaki mücadelesinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 mağlup etti. 2008 yılının son maçında ligde Galatasaray'a 4-2 mağlup olan ve sıkıntılı bir şekilde bu yılı geride bırakan, ancak yeni yıla yeni umutlarla giren Beşiktaş, 2009'un ilk ayında ortaya koyduğu performansla geçen yılın sıkıntılarını geride bıraktığı görüntüsünü çizdi.

HEM HÜCUMDA, HEM SAVUNMADA BAŞARILI

Kadrosunu Yusuf Şimşek ve Erkan Zengin ile takviye eden, bazı oyuncularla yollarını ayıran siyah-beyazlı takım, 2009 yılının ilk lig maçında Denizlispor'u mağlup ederken, kupada da aldığı 3 galibiyetle taraftarlarını sevindirdi. Yeni yılla birlikte bambaşka bir görüntü çizen Beşiktaş, bu 4 maçta hücum hattında da başarılı bir görüntü sergilemesinin yanı sıra savunmada da oldukça başarılı performans ortaya koydu.

HAZIRLIK MAÇINI DA BOŞ GEÇMEDİLER

Bu yılın ilk 4 resmi maçında 4 galibiyet alan Beşiktaş, başarılı performansını hazırlık karşılaşmasında da ortaya koydu. Lige verilen arada Antalya'da kamp yapan siyah-beyazlı ekip, bu dönemde Almanya'nın Werder Bremen takımıyla yaptığı hazırlık maçını 2-1 kazanarak formda olduğunu gösterdi.

30.01.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yattara'ya Real Madrid kancası

  Beşiktaş süper başladı

  Bobo da açıldı

  Gideceğim yalan

  Nihat: Spartak Moskova'ya gitmiyorum

  F.Bahçe potada Lotos önünde

  Tolga Seyhan Hacettepe'de

  Avustralya Açık'ta Federer finale yükseldi

  Balıkçının cesedini Ersun Yanal buldu

  Süper akrobat Chris Pfeiffer CNR'de gösteri sunacak

  BEKO BASKETBOL LİGİNDE PROGRAM

  HAKEMLER AÇIKLANDI

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır