"Gerçekten" haber verir 03 Şubat 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Fenerbahçe dışında büyükler kârlı çıktı

TÜRKCELL Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Kayserispor ile golsüz berabere kalan Sivasspor, averajla liderliğini sürdürdü. Şampiyonluk mücadelesi veren Sivasspor, Adana 5 Ocak Stadı'nda Kayserispor ile yaptığı maçta golsüz eşitliği bozamayınca haftayı 1 puanla kapadı ve puanını 38'e yükseltti. Deplasmanda Ankaraspor'u Gökhan Ünal ve Umut Bulut'un golleriyle 2-0 yenmeyi başaran Trabzonspor da 38 puana çıkarak Sivasspor ile liderliği paylaştı. Zirve mücadelesini sürdüren 33 puanlı iki takımdan Galatasaray, Denizlispor deplasmanında Baros ve Nonda'nın golleriyle haftayı kayıpsız kapattı. Sarı-kırmızılı ekip, Lincoln ve Kewell ve Ümit Karan gibi as futbolcularının yokluğuna karşılık bu önemli deplasmandan 3 puanla ayrılarak zirve yarışında önemli bir engeli daha atlattı. Ancak kaptan Ayhan Akman'ın sorumsuz bir şekilde üst üste gördüğü 2 sarı kart sonunda oyundan atılması bu futbolcuya yakışmadı. Sahasında Gaziantepspor'u ağırlayan Fenerbahçe, Erman Özgür'ün golüyle geriye düştüğü karşılaşmada, Alex'in golüyle eşitliği sağladı ve 1 puana razı oldu. Fenerbahçe'de İspanyol golcü Guiza bu maçta da etkisiz bir futbol ortaya koyarken, zaman zaman taraftarlar tarafından ıslıklandı.

BEŞİKTAŞ SESSİZ SEDASIZ GELİYOR

Haftanın kapanış maçında ise Beşiktaş, sahasında ağırladığı Antalyaspor'u Tello'nun şık golüyle 1-0 yenerek zirve yarışını sürdürdü. Lider Sivasspor ile puan farkını 4 indiren siyah-beyazlılar taraftarlarına mutlu bir hafta sonu yaşattı. Bu galibiyetin ardından 34 puana sahip iki takımdan Fenerbahçe dördüncü, Beşiktaş ise beşinci sırada yer aldı. Öte yandan puan cetvelinin alt sıralarında bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye, Antalyaspor, Denizlispor, Ankaragücü, Kocaelispor rakiplerine yenilerek haftayı puansız kapattı. Ligin 18. haftasında 2 maçı evsahibi takım, 4 mücadeleyi de deplasman takımları kazanırken, 3 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Sporseverler 18. haftada oynanan 9 karşılaşma sonunda 19 gol izlediler.

03.02.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  4 Eylül'de kupa günü: Sivas-G.Saray

  Fenerbahçe dışında büyükler kârlı çıktı

  TELLO: ARTIK AKILLANDIK

  ARAGONES HATALARA KIZDI

  Kupada 6 çeyrek finalist ligde gülemedi

  ERKEK VOLEYBOLDA ARKAS SPOR 15 MAÇINI DA KAZANDI

  Ankara mesajı

  Konyaspor 8 hafta sonra galibiyetle tanıştı

  TOPLU SONUÇLAR

  GOL KRALLIĞI

  HAFTANIN KARMASI

  HAFTANIN FUTBOLCUSU

  HAFTANIN HAKEMİ

  HAFTANIN TAKIMI

  HAFTANIN PROGRAMI

  PUAN DURUMU

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır