"Gerçekten" haber verir 16 Şubat 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Skibbe seyrediyor

Galatasaray kan kaybetmeye devam ediyor. Teknik Direktör Skibbe'nin takıma katkılı müdahalesi hiç yok.

"İyi adam" olmak "iyi antrenör" olmak için yeterli değil. Bu takımın Skibbe'yle büyük hedeflere varamayacağını daha önce yazmıştım. Ama gidişat gösteriyor ki, Galatasaray Sikibbe'yle küçük hedeflere de varamaz. Geçen yılki Kalli'nin G.Saray'ı ile bu G.Saray'ın arasında dağlar fark var. Skibbe'nin çapı G.Saray'a küçük geliyor. G.Saray'ın Antalya mağlubiyeti ile şampiyonluk şansı hayli azaldı.

Yönetim federasyon karşısında gösterdiği cesur tavrı, teknik direktör ve oyunculara da göstermeli. Yani ne teknik adamın, ne de oyuncuların form düzeyi G.Saray'a başarı yakalatacak cisten değil. Yönetim vurdum duymaz havasındaki bu takıma, son ve gerekli ikazı sert olarak yapmalı. Yoksa G.Saray'ın şu kadroyla bu sezon sıfır çekmesi söz konusu. Yol yakınken en az federasyona yaptığı çıkış şiddetinde takımı da uyarmalı.

Bu maçtada yine hakem rezaleti vardı. Zituni'ye ikinci sarı kartı ve ardından kırmızı kartı gösteren Halis Özkahya, daha sonra Meira'ya kart gösterip Zituni'nin kartını iptal etti. Pozisyon çok netti. Faulü Meira yapmıştı. Fakat Halis Özkahya bu pozisyonu süzememesi anlaşılır gibi değil. Ayrıca Milan Baroş'un düşürülmesi penaltıydı. Kalecinin sağ kolu yukarıdan Baroş'a müdahale ediyordu. Bu arada Antalya'nın attığı ofsayt gerekçesiyle sayılmayan golde ofsayt falan yoktu.

Galatasaray bu maçı kazanmayı hak etmedi. Antalya mücadelesi ve azmiyle maçı kazandı. Kaldı ki, Antalyalı oyuncuların maddi olarak sıkıntıları üst düzeyde. Ödemelerini alamıyorlar. Bu durumdaki oyuncuların azim ve gayreti takdire değer. G.Saraylı oyuncuların böyle bir problemi olduğunu zannetmiyorum. Barış, Arda, Baroş ve diğerleri tel tel döküldüler. Bunun mutlaka izahı olmalı. Önümüzde Bordeux maçı bahanesiyse buna mazeret olamaz. Çünkü G.Saray'ın puan kaybetme lüksü kalmadı.

SAİD OKUR

16.02.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Skibbe seyrediyor

  Alex: Semih takımı ateşliyor

  ALEX LİGDE 7. GOLE ULAŞTI

  LUGANO GUİZA'YI GEÇTİ

  Emre: Günlük yaşamıyoruz

  Guiza, Semih'i kutladı

  Skibbe, Feldkamp'ın 8 puan gerisinde kaldı

  FENERBAHÇE TAKIM RUHUNU YAKALADI

  İZMİR'DE 5 BİN ÖĞRENCİ BADMİNTONLA TANIŞTI

  BOLD 400 METREDE GÜLEREK BİRİNCİ GELDİ

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır