"Gerçekten" haber verir 25 Şubat 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Hoşgeldin Bülent Korkmaz

Galatasaray’da beklenen operasyon gecikmeli olsa da skor olarak hafızalarda kalacak Kocaelispor hezimetinden sonra alınabildi.

Başkan Adnan Polat bu kararı 6 ay önce Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nden elenmesinden sonra almalıydı. Gecikmiş bu karar takımın Türkiye Kupasından elenip ve Süper Ligde 5. sıraya düştükten sonra hayata geçirildi. Ama bu operasyon burada bitmemeli. Danışman Felkamp’ın da görevine son verilmelidir. Takımda disiplini bozan oyuncular son defa uyarılmalıdır. Polat bu başarısızlıkta kendi adına da özeleştiri yapmalıdır. Nerede yanlış yaptığını kamuoyu ile paylaşmalıdır. Federasyon ve hakemlerle uğraşmayı bir kenara bırakmalıdır. Aslında Skibbe'dn biraz şahsiyet beklerdik. Bu durumu beklemeden yardımcıları görevden alındığı dönem istifasını verip, ayrılmalıydı. Ama yüklü tazminatından vazgeçecek cesareti gösteremedi. Şimdi yeni bir dönem başlıyor. Bülent Korkmaz’ın getirilmesi şu ortamda en isabetli bir karardır. Çünkü bu dönemde iyi bir hoca bulmak çok zor. Yönetim Bülent Korkmaz'a tam yetki vermeli. Bugüne kadar yabancı hocalara verilen süreden daha fazlası kendi öz evladına da tanınmalı. Bülent Korkmaz ciddi ve disiplinli olup, yabancı oyuncuların altında ezilmezse başarılı olur. Onu zor bir sınav bekliyor. Yarın oynayacağı Bordeaux maçından yüz akıyla çıkabilirse bundan sonra işi daha kolay olacak. Galatasaray taraftarı da dünü unutup, tüm gücüyle takımı ve yeni hocasını maçın sonuna kadar desteklemelidir.

AHMET GÖNÜLLÜ

25.02.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Galatasaray Org.'ta Bülent Korkmaz'a 512 bin ziyaretçi

  Aragones resmen kovulmayı bekliyor

  Şener: Herkes Trabzon şampiyon olacak diyor

  Beşiktaş taraftarına ulaşım uyarısı

  Hoşgeldin Bülent Korkmaz

  Selçuk Dereli Manchester City-Kofenhavn maçını yönetecek

  Fenerbahçe Ülker, İpekçi'de Cibona Zafreb'le oynuyor

  Galatasaray Cafe Crown İtalya'da Bologna önünde

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır