"Gerçekten" haber verir 02 Mart 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Görenleri bir kez daha baktıran otomobil

FEN bilimlerinin ve matematiğin her zaman söz sahibi olduğu yılları artık geride bırakırken, sağ beyni çalıştıran daha sözel kavramlar daha bir değer kazanmakta.



MAZDA6'YA EURO NCAP'TAN BEŞ YILDIZ

MAZDA Motor Corporation, yeni Mazda6'nın Euro NCAP tarafından yapılan 2009 kombine güvenlik performansı testinden tam not aldı.



FİAT TİCARÎDEN YAKIŞIKLI REKORTMEN

Avrupa'da "2009 Yılının Ticarî Aracı" ödülünün yanı sıra İngiltere"de "2008 Yılının Ticarî Aracı" seçilen Fiat Fiorino, Türkiye'de 2008 yılında ulaştığı 12 bin 582 adetlik satış başarısıyla sınıfının satış rekortmeni olmayı başardı.



AUDI'DE ARAÇ MUAYENESİ ÖNCESİ KONTROL

DOĞUŞ Otomotiv - Audi, müşterilerinin, TÜVTURK tarafından gerçekleştirilen araç muayenelerinde kolaylık yaşamalarını sağlamak amacıyla, muayene öncesi kontrol uygulamasına başladı.



HONDA'NIN HİBRİT ARAÇ SATIŞI 300 BİNE ULAŞTI

HONDA, Ocak 2009 sonu itibariyle hibrit modellerinin dünya çapındaki toplam satışının 300 bin adedi geçtiğini duyurdu.



SEAT'TA FIRSAT VAR

KAMPANYALARINA hız kesmeden devam eden Doğuş Otomotiv - SEAT, Yeni Ibiza, Cordoba, Leon ve Altea XL modellerinin tavsiye edilen anahtar teslim liste fiyatlarında 5.000.-TL'ye varan çok özel indirimler uyguluyor.



OPEL, GENEVA'DA GÖZ KAMAŞTIRACAK

OPEL'İN yeni elektrikli aracı Mart ayında Ampera Geneva Motor Show'da görücüye çıktığında dünyada büyük bir etki uyandıracak.



SKODA SUPERB'E YOĞUN TALEP

TÜRKİYE pazarına sunulduğu günden bu yana sınıfının en konforlu aracı olarak ön plana çıkan Yeni Superb'in özellikle 1.4 TSI motorlu versiyonu, büyük ilgi görüyor.



Fiat'tan 500 cabrio sürprizi

İTALYAN otomobil üreticisi Fiat'ın küçük sınıfta ikon haline gelen efsane modeli Fiat 500'ün cabrio karoserli versiyonu, 3 Mart tarihinde kapılarını açacak 2009 Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak.



 

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır