"Gerçekten" haber verir 02 Mart 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Haberler

Kriz tedbirleri masaya geliyor

Hükümet, işçi ve işveren temsilcileri, küresel ekonomik krizin etkilerine karşı alınabilecek tedbirleri görüşmek üzere bir kez daha bir araya gelecek. Bu çerçevede, çalışmalara esas oluşturmak üzere bakanlık bürokratları ile Türk-İş, Hak-İş, DİSK ve TİSK uzmanları Üçlü Danışma Alt Kurul Toplantısında bir araya geldi.


KRİTİK SÜREÇTEN GEÇİYORUZ

Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Aslan, küresel krizin etkilerini göstermeye başladığı bir dönemde ekonominin yerel seçimlerin gölgesinde kalmas

Alım gücü düştü, fiyatlar geriledi

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, ekonomik krizin etkisiyle talepte meydana gelen daralmanın marketlerin gıda ürünlerinin


  Dış ticareti İstanbul sırtladı

TÜRKİYE'NİN dış ticaretini 2008 yılında İstanbul sırtladı. İstanbul, geçen yıl 73,2 milyar dolarla ihracatın yüzde 55,4’ünü, 111,2 milyar dolarla ithalatın yüzde 55,1’ini gerçekleştirdi.


  Yalçıntaş yeniden İTO Başkanı

İSTANBUL'DA işadamları Ticaret Odası, Sanayi Odası ve Deniz Ticaret Odası seçimleri için önceki gün sandık başına gittiler.


  Aday listeleri kesinleşti

YEREL seçimlere ilişkin kesin aday listeleri il ve ilçe seçim kurullarınca dün ilân edildi.


  Reformlarda uzlaşılırsa güzel olur

TBMM Başkanı Köksal Toptan, seçimden sonra anayasa, AB uyum kanunları ve siyasî parti mevzuatıyla ilgili bir uzlaşma denemesi içine gireceğini bildirerek, “Bunu sağlayabilirsek Türkiye için çok güzel gelişmeler olur demektir. Temel pek çok konuda uzlaşan Türk siyasetinin bu konularda da uzlaşacağı ümidimi kesinlikle muhafaza ediyorum” dedi.


  Herkes inancını yaşayabilmeli

Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu, kimsenin inancından dolayı horlanmadığı herkesin inandığı gibi yaşayabileceği özgür bir Türkiye istediklerini ifade etti. Soylu, “Gelin, Türkiye’nin tarımına el atın, vergi sistemini düzeltin, ülkemi terörden kurtarın, yeni bir anayasa oluşturun” diye konuştu.


  Bataklık kurutulsun, darbeciler yargılansın

ÖZGÜR-DER mensupları 28 Şubat askerî darbesinin 12. yıl dönümünü de protestolarla karşıladılar.


  İngiltere, Trabzon ile ortak yatırım istiyor

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyarette bulunan İngiltere Büyükelçisi Nick Baird, Türkiye’nin önemli bir ticaret potansiyeli bulunduğunu ve birçok alanda işbirliği arayışında olduğunu söyledi.


  28 Şubat’ın sahte şeyhi uyuşturucudan tutuklandı

ALİ Kalkancı, ‘’uyuşturucu madde imal etmek ve ticaretini yapmak’’ suçundan tutuklandı.


  KAR, KÖYLERE GEÇİT VERMİYOR

VAN, Ağrı ve Hakkâri’de etkili olan olan kar yağışı sebebiyle toplam 413 yerleşim birimiyle ulaşım sağlanamıyor.


  KPDS'ye başvurular bugün başlıyor

KAMU Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (KPDS) ilkbahar dönemi için başvurular bugün başlıyor.


  2009, doğalgazda güvenlik yılı

İSTANBUL Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş (İGDAŞ) Genel Müdürü Bilal Aslan, iç tesisatları daha güvenli hale getirmek ve müşterilerini gaz kullanımına ilişkin bi-linçlendirmek amacıyla bu yılı “İç tesisat ve güvenlik yılı” ilân ettiklerini bildirdi.


  Kitap fuarı kriz dinlemedi

TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Bursa 7. Kitap Fuarı, kitapseverlerle buluştu.



 

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır