04 Temmuz 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Spor

Hidayet'e 50 milyon dolar

AMERİKAN Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA) beş yıl formasını giydiği Orlando Magic takımıyla sözleşmesi sona eren ve serbest oyuncu (free-agent) olan Milli Basketbolcu Hidayet Türkoğlu, Portland Trail Blazers'ın teklifinin ardından önceki akşam Oregon eyaletine gitti.

Kendisini ikna etmek için Orlando'ya gelen Portland Antrenörü Nate McMillan ile yemekte biraraya gelen Türkoğlu, Trail Blazerslı yöneticilerin daveti üzerine dün menajeriyle birlikte Portland'a hareket etti. Türkoğlu'nu, Portland Uluslararası Havalimanı'nda takımın Genel Menajeri Kevin Pritchard, yöneticiler Tom Penn, Michael Born, Chad Buchanan ve Yardımcı Antrenör Jay Jensen ellerinde Türkçe ''Hoşgeldin Hido'' yazan pankart ve Türkçe müzik ile karşıladı.

TORONTO KAPTORS 60 MİLYON DOLAR TEKLİF EDECEK

NBA'de sezonun transfer yapacak en gözde oyuncusu olan Milli Basketbolcuyu ikna etmek için tüm gayreti gösteren Blazerslı yöneticiler ve takımın teknik kadrosu, Hidayet'i 2 gün boyunca Portland'da konuk edecek. ''Hoşgeldin'' yazılı pankarta ve Türkçe müziğe gülerek karşılık veren ve memnuniyetini dile getiren Milli Basketbolcuya basın mensupları ve bir grup taraftar da ilgi gösterdi. Havalimanında açıklamalarda bulunan Türkoğlu, ''Burada olmaktan ve Portland gibi bir takımdan davet almaktan memnunum. Takımı ve şehri 2 gün gezeceğim ve kısa sürede bir karar vereceğim'' dedi. Portland'ın transfer listesinde ilk sırada olan Türkoğlu, Blazers'ın ilgisinden memnun olduğunu dile getirerek, bir NBA oyuncusunun isteyeceği en önemli noktada bulunduğunu ve kendini özel hissettiğini kaydetti. Öte yandan, ESPN Sports televizyonunda yer alan bir haberde, elini çabuk tutan Portland takımının Hidayet'e 5 yıl için 50 milyon dolarlık bir teklifle gelmesinin ve Milli Basketbolcuyu şehre getirmesinin ardından, Türkoğlu'nu kadrosuna katmayı hedefleyen NBA'in Kanada merkezli takımı Toronto Raptors'ın da 60 milyon dolarlık bir öneriye hazırlandığı iddia edildi.

04.07.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Yaz Oyunları'nda domuz gribi virüsü

  Bilica'dan 3 yıllık imza

  Hidayet'e 50 milyon dolar

  Leo Franco sabırsızlanıyor

  Süper Lig fikstürü 7 Temmuz'da çekilecek

  G.Saray 47, F.Bahçe 53 ve Beşiktaş 61. sırada

  Alper'e doğum günü kupası

  BİN 585 PEHLİVAN KIRKPINAR'DA GÜREŞECEK

  G.ANTEPSPOR'UN FORMA SPONSORU DİADORA OLDU

  G.SARAY İLK HAZIRLIK MAÇINI YARIN OYNAYACAK

  ERKEK VOLEYBOLCULAR İSPANYA KARŞISINDA

  HAZIRLIKLARA KATILMAYAN ALEX'E CEZA GELİYOR

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.