15 Temmuz 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

23 bankaya dâvâ

Tüketiciler Birliği, Türkiye Büyük Millet Meclisinde Banka Kartları ve Kredi Kartları Kanunundaki değişikliklerin görüşülmesi sırasında yasa metninden çıkartılmasına rağmen aidat almaya devam eden 23 bankayı mahkemeye verdi.



Pasaport ve ehliyete zam geldi

MALİYE Bakanlığı’nın pasaport ve ehliyet gibi değerli kâğıt ücretlerine yaptığı yüzde 50 oranındaki zamlı tarife bugünden itibaren geçerli olacak.



Suriye’ye, elektrik ve gaz satacağız

ENERJİ ve Tabiî Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye’deki fazla gazın 1 milyar metrüküplük kısmın Suriye’ye satılacağını açıkladı.



ABD’de bütçe açığı rekor kırdı

AMERİKA Birleşik Devletleri, rekor bütçe açığı verdi. Mali yılın bitimine 3 ay kala açık ilk kez 1 trilyon doların üzerine çıktı.



Üretimde istihdam 5’te bir azald

TÜRKİYE İşveren Sendikaları Konfederasyonundan (TİSK) yapılan açıklamada, krizin imalat sanayinde istihdamı beşte bir oranında azalttığı belirtilerek, üretimi destekleyecek tedbirlerin gerekli olduğuna dikkat çekildi.



TÜYİD piyasalara derinlik kazandıracak

YATIRIMCI İlişkileri Derneği (TÜYİD) Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Haşimoğlu, şirketleri yatırımcılara en iyi şekilde tanıtarak, şirketlerin değerlerini artıracaklarını ve Türkiye sermaye piyasalarının derinlik kazanmasına destek olacaklarını söyledi.



Petrol ucuzladı biyoyakıt depoda kaldı

PETROLÜN varil fiyatının 150 dolardan 60 dolara düşmesi dolayısıyla biyoyakıtlar pahalı hale gelince, biyoetanol ve biyodizel üretenlerin ürünü elinde kaldı.



Hayat Kimya, Rusya pazarına giriyor

HAYAT Kimya, Bingo, Papia, Molped ve Molfix ana markaları ile Türkiye’de elde ettiği başarısını yakın coğrafyada güçlendiriyor.



Yabancı sermaye girişi yüzde 52 azaldı

EKONOMİK kriz, yabancı sermaye girişini de olumsuz etkiledi.



Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.