19 Ağustos 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Haberler

ÖCALAN DERİN DEVLETİN KONTROLÜNDE

“Yakalandığı andan itibaren Öcalan İmralı'da derin devletin kontrolündeydi. Yakalanmasından sonraki 3-4 yıl içinde en azından PKK sorununu çözmek mümkündü. PKK dağdan inebilir, silâhlı çalışma tümüyle sona erebilirdi. Ama PKK'nın silâh bırakmasına fırsat vermedi birtakım çevreler. Ergenekon'u nasıl kullanıyorlarsa, PKK'yı da öyle kullanmak istediler.”


Bağcılar Belediyesi, “irfan sofrası”nda buluşturacak

BAĞCILAR Belediyesi bu yıl da “Ramazan Çadırı, İrfan Sofrası” faaliyetlerine devam edecek. İnönü Mahallesi Molla Gürani Park yanında kurulan çadırda R

Çatışmadan beslenenler barış istemiyor

İSVEÇ'TE yaşayan Kürt aydın Kemal Burkay, PKK’nın silâh bırakmasına bir takım çevrelerin fırsat vermediğini ifade ederek, “Ergenekon’u nasıl kullanıyo


  Yine ‘Denedik, olmadı’ demeyin

DİSK Başkanı Süleyman Çelebi, “Kürt sorunu”nun bir an önce çözülmesi gerektiğini belirterek, açılım çalışmasını yürüten hükümete uyarıda bulunan Çelebi, “Adımlar cesaretle atılmalı. ‘Denedik, ama başaramadık’ sözünü duymak istemiyoruz” diye konuştu.


  Cumhurbaşkanı Gül’e Hak-İş tepkisi

Hak-İş Genel Başkanı Salim Uslu, İşsizlik Sigortası Fonu’na ilişkin düzenlemeyle ilgili, ‘’Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İşsizlik Sigortası Fonu’nun amacı dışında kullanılmasına yol açan yasayı 17 Ağustos 2009 tarihinde tam da depremin 10. yıl dönümünde onaylayarak İşsizlik Sigortası Fonu’nda deprem yaratacak bir karara imza atmıştır’’ dedi.


  Sivil toplum, Deniz Feneri'nde biraraya geldi

DENİZ Feneri Derneği, İstanbul, Ankara, İzmir ve Erzurum’da bulunan dernek merkezlerinde eşzamanlı olarak 88 sivil toplum kuruluşu ve medya temsilcisini misafir etti.


  Çankaya’da Ramazan davuluna izin yok

Çankaya Belediyesi, ‘’halktan gelen talep’’ üzerine, Ramazan davulcularının ilçe genelinde ‘’davul çalarak halkı sahura kaldırmasına’’ yasak getirdi. Zabıta müdürlüğü yetkilileri, buna uymayanların davullarına el konulacağını ve ‘’Kabahatler Kanunu’’ uyarınca işlem yapılacağını bildirdi.


  Şehitler askeri törenle memleketlerine uğurlandı

ElazIğ’In Karakoçan ilçesinde el bombasının patlaması sonucu şehit olan askerler için Elazığ Asker Hastanesinde tören düzenlendi.


  Babacan: Enerjimizi boşa harcamayalım


  Alevi Çalıştayı’nın 3. oturumu bugün


  Cihanbeyli'de trafik kazası: 5 ölü


   7 DTP’li tutuklandı


  Cerrah: Zanlı evde olsa yakalanırdı


   Yoğun bakımda yangın


  Havada arızalanan THY uçağı geri döndü


  İzinsiz gösteriye 58 gözaltı


  Hacı Bayram'da mukabele

11 ayIn sultanı Ramazan dolayısıyla bir dizi hazırlık yapan Ankara Müftülüğü, bu yıl ilk kez Hacı Bayram Camii’nde kadınlar için mukabele programı düzenleyecek.


  Güventürk: Kriz, KOBİ’leri vuruyor


  Domuz gribi video oyununda


  Mevsimsel grip daha tehlikeli


   Asya’nın en mutlusu, Sri Lankalılar


  Çin, alkole karşı savaş açtı


   Satürn’ün uydusunda büyük fırtına


  Kilo almadan Ramazanı bitirmek mümkün


  Hacı bayram'da Mukabele

11 ayIn sultanı Ramazan dolayısıyla bir dizi hazırlık yapan Ankara Müftülüğü, bu yıl ilk kez Hacı Bayram Camii’nde kadınlar için mukabele programı düzenleyecek.



Bütün haberler

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.