26 Ağustos 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Spor

EMRE: DİYARBAKIR'DA HERKES ZORLANIR

FENERBAHÇE'NİN milli futbolcusu Emre Belözoğlu Diyarbakır'da yaşanan tatsız olayların konsantrasyonlarını bozduğunu, bu nedenle mücadeleye iyi başlayamadıklarını söyledi. Emre Belözoğlu, "İyi başlayamadık. Biraz tatsız olaylar yaşanması, maçın ilk dakikalarında konsantrasyonumuz etkiledi. Kontratakla golü buldular. İlerleyen dakikalarda istediğimiz gibi oynadık ve goller geldi. Daha farklı skor da çıkabilirdi. Burada hemen hemen her takım zorlanır. Saha dışı olaylar etkili oldu. Saha dışındaki olaylar maçı etkiledi. Futbol çok evrensel bir dil. Futbolu insanlar keyif almak için seyretmeli" dedi.

Havaalanında yaşanan olaylar sorulduğunda ise Emre, "Ben bir şey görmedim. Suratıma forma atmışlar diye gazetelerden okudum. Benim böyle bir olaydan hiç haberim yok. Ben tercihimi bu yönde kullandım ve çok mutluyum. Bu, Türkiye'deki ikinci yılım" diye konuştu. Emre, "İyi bir seri yakaladık. Galibiyetler çok önemli. Bunun sıkıntısını geçen sene yaşamıştık. İlk 6 hafta puanlar kaybetmiştik. Özgüven kaybı olmuştu. Bu sene her maçı kazanıyoruz" şeklinde konuştu.

GÖKHAN GÖNÜL GOLÜ ANLATTI

Fenerbahçe'nin ilk golünü aşırtma bir vuruşla atan Gökhan Gönül ise, o pozisyonda orta yapmadığını, topa görerek gol olması için vurduğunu söyledi. Yaşanan saha dışı olaylar nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getiren Gökhan Gönül, "Bu maça gelmeden önce eşim 'Geçen yıl Galatasaray'a bir gol attın, ondan sonra bir daha da gol atmadın. Hiç gol atmayacak mısın?' dedi. Ben de bu maçtan önce ona gol sözü verdim O da 'Atamazsan Osmanlı tokadı seni bekliyor' demişti. Ben de golümü attım Görerek vurdum. Orta değildi. Aşırtma bir vuruş yaptım ve güzel bir gol oldu" diye konuştu.

26.08.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  BU OLAYLARA GÖZ YUMMAYIN

  EMRE: DİYARBAKIR'DA HERKES ZORLANIR

  İspanyol basını: 3 büyükler Aurelio pazarlığı yapıyor

  Bank Asya 1. Lig fırtına gibi başladı

  G.Saray Avrupa başarısını tekrarlar mı?

  GALATASARAY BUGÜN ESTONYA'YA GİDİYOR

  KADİR HAS SALONU 2010 İÇİN GEÇER NOT ALDI

  DÜNYA SATRANCINA TÜRKİYE YÖN VERİYOR

  ABD'Lİ KİNSEY YENİDEN FENERBAHÇE ÜLKER'DE

  PLAJ FUTBOLU YARIN ADANA'DA BAŞLIYOR

  TOPLU SONUÇLAR

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.