16 Eylül 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Türk seyirciye tribün yasağı

UEFA Avrupa Ligi F Grubu'nda ilk maç, 17 Eylül Perşembe günü Panathinaikos ile Galatasaray arasında oynanacak.

Atina'daki mücadeleye ilişkin ayrıntılar belli oldu. Galatasaray'ın İstanbul'dan bugün saat 13:20'de Atina Uluslararası Elefterios Venizelos havalimanına ulaşması bekleniyor. Sarı-Kırmızılı takımın teknik direktörü Frank Rijkaard, saat 18:45'te Olimpiyat Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek. Galatasaray, 19:00'da maçın oynanacağı statta antrenman yapacak. Galatasaray-Panathinaikos arasında perşembe günü oynanacak ve saat 20:00'da başlayacak maçı İtalyan hakem Paolo Tagliavento (36) yönetecek. Panathinaikos'un herhangi bir maçında daha önce düdük çalmayan Tagliavento, 10 Avrupa maçında görev aldı. İtalyan hakem, Yunan takımı AEK'nın 2007 yılında Salzburg'la (0-1) yaptığı maçta sahaya çıkmıştı.

Öte yandan Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu, 20. yüzyılda Avrupa'daki en başarılı 200 takımı açıkladı. Yunan takımları arasında ilk sırayı alan Panathinaikos (1908), Avrupa'daki sıralamada ise 59 puanla 57'ci oldu. Yunan spor gazeteleri, iki takım yönetiminin gerginlik çıkabileceği gerekçesiyle, Atina ve İstanbul'da oynanacak maçlara rakip takım seyircilerinin alınmaması kararına vardıklarını duyurdu. 74 bin kişilik Olimpiyat Stadı'nda oynanacak maçın bilet fiyatları, 15 Euro ile 60 Euro arasında değişiyor.

Diğer taraftan Yunanistan'da yaşayan Türkler, Galatasaray'ın Atina'da yapacağı maçı heyacanla bekliyor. Ancak Yunanistan'da Sarı-Kırmızılı takıma gönül veren taraftarlar, maçı, Panathinaikos seyircisiyle izlemek zorunda kalacak. Batı Trakya'dan çok sayıda taraftarın otobüslerle başkente geleceği bildirildi. Yunan üniversitelerinde eğitim gören Batı Trakyalı öğrencilerin yanısıra Atina'da çalışan Türkler de maç saatini bekliyor.

16.09.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Türk seyirciye tribün yasağı

  Devlerin yeni rakibi Slovenya

  Trabzonspor'da ödül ve ceza

  Alex 33 yaşında

  Kupada 2. Kademe kur'aları çekildi

  LİGDE ERTELEME MAÇI: DENİZLİSPOR-SİVASSPOR

  ESKİŞEHİRSPOR MÜZESİ KURULACAK

  ANKARASPOR'UN SATIŞI GÜNDEMDE

  TÜRK BİLEKÇİLER DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

  BOLT: BAŞARIMDAN ÖTÜRÜ ALLAH'A ŞÜKREDİYORUM

  DİYARBAKIRSPOR STORE BAYRAM SONRASI AÇILIYOR

  FEDERER ABD AÇIK'TA YIKILDI

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.