24 Eylül 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

15-20 bin atamayla açık kapanmaz

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Millî Eğitim Bakanlığının bu yılki öğretmen alımında geçmiş yılların gerisinde kaldığını belirterek, ‘’Bakanlığın 15-20 bin öğretmen atayarak 100 bini bulan öğretmen açığını kapatması mümkün değildir’’ dedi.


BU KARARLAR ÇOK TARTIŞILIR

Siirt'te taş atan kalabalığa ateş açarak bir kişiyi öldüren uzman çavuşu suçsuz bulan Yargıtay Ceza Daireleri Genel Kurulundan sonra, Yargıtay 4. Huku

AB: Kıbrıs’ı BM çözsün

AB Komisyonu Genişleme Genel Müdürü Michael Leigh, Kıbrıs sorununun AB değil, BM himayesi altında çözüm bulması gerektiğini, muhtemel bir çözümün tüm


  Yunanistanlı liderler Türkiye’yi tartıştı

Yunanİstan Başbakanı Kostas Karamanlis, ‘’Yunanistan’ın, Türkiye’nin bütün yükümlülüklerini yerine getirmesi durumunda AB’ye tam üyeliğini desteklediğini’’ söyledi.


  Babacan: IMF ile anlaşırsak yeni bir program hazırlarız

DEVLET Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, IMF ile görüşmelerin devam ettiğini belirterek ‘’Eğer anlaşabilirsek, eğer detaylarda mutabık kalabilirsek yeni bir program düzenlemesi olabilir’’ dedi.


  Çalışma izni talebi 1 ayda sonuçlanacak

ÇALIŞMA ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, yabancıların çalışma izniyle ilgili 7-8 ayda sonuçlanan başvuruları 1 ayda cevaplanacak.


  10. Ulaştırma Şûrâsı, İstanbul’da yapılacak

TÜRKİYE'NİN 2023 yılı ulaştırma politikalarının belirleneceği 10. Ulaştırma Şurası, 27 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak.


  İTÜ’nün uydusu uzayda

İSTANBUL Teknik Üniversitesi (İTÜ) Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Uzay Mühendisliği Bölümü tarafından Türkiye’de üretilen ilk uydu olan ‘’İTÜpSAT1’’, Hindistan’dan uzaya fırlatıldı.


  Karadenizli balıkçılar umudunu hamsiye bağladı

GİRESUN Balıkçılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Necipoğlu, Karadeniz’de balık avı sezonunun ilk üç haftasında teknelerin kıyıya boş döndüğünü ifade ederek, balıkçıların gözünün ‘’hamsi’’ avında olduğunu söyledi.


  Trafikte bayram bilânçosu

Yurt genelinde, arefe günü ve bayram boyunca meydana gelen trafik kazalarında 99 kişi öldü, 441 kişi yaralandı. Bayram öncesi yetkililerin yaptığı tüm uyarılara ve aldığı tedbirlere rağmen, Ramazan Bayramı’nın trafik kazası bilançosu ağır oldu.


  Ders zili çalıyor

2009-2010 eğitim öğretim yılı bugün başlıyor. Yaklaşık 15 milyon öğrenci ile 600 bin öğretmen ders başı yapacak.


  Mustafa Sungur’a Rusya’dan dâvet

Rusya Devlet Başkanlığı’nca, Moskova’da bir zaman komünizm toplantılarının yapıldığı salonda “Rusya ve İslâm” konulu sempozyum düzenleneceği bildirildi.


  Turistlerden Kur’ân-ı Kerim’e yoğun ilgi

Türkİye Diyanet Vakfı (TDV) Antalya Yayınevi’nde yılbaşından bu yana yabancı dillerde hazırlanmış toplam 575 adet Kur'ân-ı Kerim satışı yapıldığı bildirildi.



Bütün haberler

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.