25 Eylül 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

FIBA 2010'U TEFTİŞE GELDİ

ULUSLARARASI Basketbol Federasyonları Birliği'nden (FIBA) bir heyet, gelecek yıl Türkiye'de düzenlenecek 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nın hazırlıkları kapsamında, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) yetkilileriyle çalışma toplantıları yapmak üzere Türkiye'de bulunuyor.

Gelecek yıl Türkiye'nin ev sahipliğinde yapılacak dev organizasyona yönelik çalışmalar ve hazırlıklar son hızıyla sürerken, 3 gün sürecek çalışma toplantıları yapmak üzere FIBA Dünya'nın üst düzey yöneticileri İstanbul'a geldi. Dünya Şampiyonası Organizasyon Direktörü Predrag Bogosavlijev, FIBA Müsabakalar Direktörü Lubomir Kotleba, Kurumsal İletişim Direktörü Florian Wanninger, Ofis Direktörü Guillemette Rebouh, IT ve Bilgi İşlem Direktörü Wolfram Klug ve Pazarlama Direktörü Matthew Osmon'dan oluşan FIBA heyetinde ayrıca FIBA Dünya Genel Sekreteri Patrick Baumann ve Predrag Bogosavlijev'in asistanları Samia Odell ve Miriam Wolf da yer alıyor. FIBA heyeti ile İstanbul Hyatt Otel'de bir araya gelen TBF heyetinde ise, TBF Genel Sekreteri Ali Özsoy, 2010 Organizasyon Direktörü Emin Balcı, TBF FIBA ve Dış İlişkiler Direktörü Emir Turam ile birlikte 2010 Yerel Organizasyon Komitesi yetkilileri bulundu.

Üç gün sürecek ve 2010 Dünya Şampiyonası'nın hazırlıkları kapsamında önemli çalışmaların yapılacağı toplantıların ilk ikisi Hyatt Otel'de iki ayrı toplantı salonunda gerçekleştirildi. Aynı saatte başlayan toplantılarda salonlar ve IT konularında FIBA ve TBF heyetleri bir araya geldiler. IT ve Bilgi İşlem toplantısında bilgi işlem anlamında her iki tarafın da fikirleri ve planları masaya yatırılırken, konu hakkında ortaya konabilecek ayrıntılar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Bir diğer salonda aynı saatte başlayan 2010 Dünya Şampiyonası'nın müsabakalarına ev sahipliği yapacak salonların son durumları hakkında çalışma toplantısı gerçekleştirilirken, toplantıda İstanbul, Ankara, İzmir ve Kayseri'deki salonların son durumları, gelinen noktalar ve kaydedilen aşamalar masaya yatırıldı.

25.09.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  FIBA 2010'U TEFTİŞE GELDİ

  20 TAKIM BELLİ OLDU

  Türkiye'de en faal federasyon basketbol

  Trabzon çıkışını sürdürmek istiyor

  Taraftarın arasında "kaşkollu polis"

  VOLEYBOLDA 2. AVRUPA SINAVI BUGÜN BAŞLIYOR

  ST. TROPEZ'DE TÜRKİYE'Yİ KOMET TEMSİL EDECEK

  FENERBAHÇE BAYANLARI PRAG'DA VİLNİUS ÖNÜNDE

  G.BİRLİĞİ ANTRENÖRÜ HAKKINDA ALMAN İDDİASI

  BAYRAMPAŞA'NIN BAŞINA TUNAHAN AKDOĞAN GELDİ

  Advocaat ilk sınavını Türkiye'ye karşı verecek

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.