14 Ekim 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Beşiktaş taraftarları Kartalcell'e alo diyecek

BEŞİKTAŞ Kulubü ile Avea'nın ortaklaşa hayata geçirdiği Kartalcell dün düzenlenen basın toplantısıyla kamuouyana tanıtıldı. Swissotel'de gerçekleştirilecek tanıtım toplantısına, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in yanı sıra, Türk Telekom Genel Müdürü Dr. Paul Doany ve Avea Genel Müdürü Erkan Akdemir ile Siyah - beyazlı kulübün yöneticileri ve futbolcular katıldı. Beşiktaş Kulubü Asbaşkanı Ertuğrul Soğancıoğlu, Beşiktaş Kulubü'ne büyük gelir sağlayacak bir projeyi hayata geçirdikleri için mutlu olduklarını söyledi. Soğancıoğlu, "Taraftarlarımız yaptığımız bu anlaşma sayesinde daha avantajlı bir şekilde iletişim sağlayacak. Beşiktaş taraftarı gücünü gösterecektir. Bu proje ile birlikte 200 bin hedefe ulaşmak istiyoruz." diye konuştu.

2 MİLYON DOLAR GELİR GELECEK

KartalCell projesinde Beşiktaş'ın 2 milyon dolar civarında bir gelir elde etmesi bekleniyor. Avea yetkilileri, Türk futboluna her zaman destek verdiklerini açıkladı. Yetkililer, sanal operatörlük kapsamında Fenercell'in 60 bin, GSMobile'nin 35 bin, Trabzoncell'in de 15 bin aboneye ulaştıkları ifade ettiler. Yetkililer, KartalCell'in piyasaya geç girmesinin ise bir dezavantaj değil avantaj olacağını ifade ettiler. Avea Genel Müdürü Erkan Akdemir tarafından KARTALCELL'in ilk sim kartı Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'e verildi ve ardından sözleşme imzalandı. İmza töreni sırasında futbolcular, teknik heyet, yöneticiler, şubelerin kaptan ve yöneticileri de sahneye çıkarak masanın arkasında durdu.

REKLAM FİLMİ GÖSTERİLDİ

Sunuculuğunu dizi ve tiyatro oyuncusu İlker Ayrık'ın yaptığı toplantıda, KARTALCELL için hazırlanan mevcut futbolculardan İbrahim Üzülmez, Nihat Kahveci, İbrahim Toraman, Fabian Ernst, Filip Holosko'nun yanı sıra, Beşiktaş'ın efsane futbolcuları Metin Tekin, Sergen Yalçın, İlhan Mansız, Pascal Nouma ve Les Ferdinand'ın rol aldıkları reklam filminin tanıtımı da gerçekleştirildi. İlhan Mansız'ın Almanya'dan, Pascal Nouma'nın Fransa'dan gelerek rol aldıkları, Ferdinand'ın Londra'da çekiminin yapıldığı reklam filmi, dün geceden itibaren televizyonlarda ekrana gelmeye başladı. Basın toplantısında, Birol Can tarafından söz ve müziği yapılan KARTALCELL marşı dinlenirken, KARTALCELL maskotu da konuklarla yakından ilgilendi.

14.10.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  BURSA'DA TARîHİ MAÇ

  FATİH TERİM'İN VEDA GÜNÜ

  Terim'e çok üzüldüm

  2010'a gidememenin bilânçosu 400 milyon dolar!

  Daum'dan Özer'e alkış

  F.Bahçe'ye İskoç, G.Saray'a İsveçli hakem

  Beşiktaş taraftarları Kartalcell'e alo diyecek

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.