19 Ekim 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Beşiktaş'ın işi zor

Taraftar ikiye bölünmüş. Futbolcular gergin, yönetim çaresiz. Milli maç arasından sonra çıkılan Kasımpaşa karşılaşması alınacak 3 puan ile taraftar-yönetim barışını sağlaması bekleniyordu, ama olmadı. Maç başlamadan önce futbolcuları tribüne çağırıp moral verdikten sonra yönetim aleyhine tezahüratlar ister istemez futbolcuları da etkiledi ve erken gelen gole rağmen sinirlenmelerine yol açtı ki, bu da sarı ve kırmızı kartları getrirdi.

Güçlü rakiplere karşı kazanamayan, kolay rakiplerini zor yenebilen Beşiktaş için Denizli ve Kasımpaşa dan alınan 3'er puan bir ferahlama meydana getirse de, önündeki zorlu Şampiyonlar Ligi ve Eskişehir maçları öncesi, takım hâlâ hazır görünmüyor. İbrahim Toraman’ın dönmesi ile tam dafans rahatladı derken, Ferrari, Sivok ve Ernst’in olmadığı Eskişehir deplasmanı oldukça zor geçecek.

Beşiktaş için önemli bir olumsuzlukta, fikstür gereği Ankaraspor ile maçı olan takımların 2 hafta dinlenip (sakatları varsa iyileşip) tam bir konsantrasyonla Beşiktaş karşısına çıkacak olmaları. Beşiktaş için alınacak üst üste galibiyetlerle ve Mustafa Denizli’nin gayreti ile toparlanma sağlanamazsa, taraftar-yönetim sıkıntısı Ocak’a kadar, muhalefet yönetimi görevi devralıncaya kadar sürecek gibi görünüyor.

[email protected].

NADİ AKSOY

19.10.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  NİHAT HUZURA KAVUŞTU

  RUSYA'DA GÖKDENİZ'İN TAKIMI KAZAN ŞAMPİYON

  ESKİŞEHİRSPOR TİTA'YI TRANSFER EDİYOR

  BAŞKANA KIZAN SAĞLAM DENİZLİ'DE GÖREVİ BIRAKTI

  TERİM BUGÜN BASIN TOPLANTISI YAPACAK

  Beşiktaş bugün Almanya yolcusu

  Beşiktaş'ın işi zor

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.