22 Ekim 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

İran: BOP mağlûp oldu

İran Düzenin Yararını Teşhis Konseyi Sekreteri Muhsin Rızai, Türkiye’deki temaslarını değerlendirmek üzere yaptığı toplantıda, “Büyük Orta Doğu Projesi yenilgiye uğramıştır. Bunun nedeni ise bu projenin savaşla elde edilebilecek bir proje olmasıdır. Büyük Orta Doğu Projesi Irak’a saldırı ile başladı. Yeni Orta Doğu Projesi ise Lübnan’a saldırı ile şekillenmişti” diye konuştu.


Çin’e baskı yapılsın

UygurlarIn sürgündeki lideri Rabiya Kadir, Çin’in Sincan bölgesindeki olaylardan sonra 9 Uygur’un idam edildiğini bildirerek, Pekin’le görüşme çağrısı

HRW: “43 KİŞİ KAYIP”

Merkezİ New York’ta bulunan İnsan Hakları İzleme Örgütü (Human Rights Watch-HRW), Sincan bölgesinde bu yaz çıkan olaylarda, aralarında çocukların da b


  Afganistan, seçimde 2. tura hazırlanıyor

Afganİstan devlet başkanı seçiminde Devlet Başkanı Hamid Karzai’nin rakibi Abdullah Abdullah, 7 Kasım’da yapılması planlanan ikinci turda da yer alacağını ve seçime hazırlanacağını söyledi.


  Taliban operasyonunda 100 kişi öldü

Pakİstan’In Güney Veziristan eyaletinde Taliban güçlerine karşı başlattığı operasyonda can kaybının çoğu Taliban’dan olmak üzere 100’ü geçtiği belirtildi.


  İsrail ve ABD’den ortak füze tatbikatı

İsraİl ile Amerikan ordusunun Avrupa Komutanlığı, bugüne kadarki en büyük ortak füze savunma tatbikatına başladı.


  US Airways 6 imama tazminat ödeyecek

Amerİkan hava yolu şirketi US Airways, 2006’da bir sefer sırasında ‘’hareketleri şüpheli görüldüğü’’ gerekçesiyle uçaktan indirilen 6 imama tazminat ödemeyi kabul etti.



Bütün haberler

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.