26 Ekim 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

DOLL: CAVCAV ESKİ KULAĞI KESİKLERDEN

GENÇLERBİRLİĞİ Teknik Direktörü Thomas Doll, kısa sürede kulüp başkanı İlhan Cavcav'ı tanıma şansı bulduğunu belirterek, ''Başkan İlhan Cavcav, eski kulağı kesiklerden gibi geliyor bana'' dedi. İlhan Cavcav'ın bir futbol fanatiği olmasının kendisi için bir artı olduğuna dikkati çeken Doll, ''Futbol üzerine çok detaylı konuşmalarımız oldu. Dünyaya açık bir insan. Futbol dışındaki konuları konuşma özelliği de var. Gençlerbirliği takımının nerelerde olması gerektiğini kavramış durumda. Teknik ekibimle iyi işler yapacağımı biliyor ve görüyor. Bu konuda da büyük destek oluyor. Gençlerbirliği'nin dışarıda saygı gören bir takım olmasını istediği belli. Lakap olarakta kendisine Almanya'da söylenilen ''kulağı kesik'' diye bir laf vardır, onu yakıştırabilirim. '' şeklinde konuştu. Doll, şöyle konuştu:

HEDEFİMİZ HER MAÇ 3 PUAN

''Gençlerbirliği'nin geride kalan sezonlarda geçirdiği kötü günler sonrasında bu sezona başlangıç yapıldı. Takımın hangi futbolculardan kurulduğunu da biliyorsunuz. Bizim için büyük hedef, maçtan maça 3 puan almak. Bu hedef büyüklüğü de normalde yetmelidir. Gerçekçiliği unutup, gözle görülmeyen bir yeri hedef olarak belirlersek, ileride bu hedef elde edilemediğinde başarısızlık konumuna girmek bizi ve takımımızı etkileyebilir. Bizim amacımız takımı en iyi şekilde hazırlamak. Haftadan haftaya iyi bir takım ortaya çıkarmak. Bunun sonucunda o hedefe gidiliyorsa, o hedefe de gitmek. Seyirciler ve çevredekiler kendilerini UEFA Kupası'na gitme yolunda görüyorlarsa, bunu yapabilirler. İnsanlar başarıya giderken çok çok büyük hatalar yapabilirler. Futbolcuların bazıları UEFA'yı bir hedef olarak görüyorlardır. Belki bize söylemeden kafalarından geçiriyorlardır. Ayaklarımızın yere basması gerekiyor.''

TÜRK İNSANI SICAKKANLI

Teknik direktör Doll, Türk insanın sıcakkanlı olduğunu ifade ederek, ''Otelden çıktıktan sonra şehre ve ülkeye alışmam daha da kolay oldu. Halkın içine girebildim. Halk gayet sıcakkanlı. Türk vatandaşı sıcakkanlı. Gördüklerim, yaşadıklarım, beklentilerimin üzerinde. Daha iyi futbol oynadığımızda, daha başarılı olduğumuzda daha fazla alışmış olacağım'' dedi.

26.10.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  KARTAL UÇMAYA BAŞLADI

  DOLL: CAVCAV ESKİ KULAĞI KESİKLERDEN

  Galatasaray'ın büyük başarısı

  Bursa zirveye göz koydu

  Kazandı ama umut vermiyor

  10. TED-FIRATPEN TENİS TURNUVASI BAŞLIYOR

  TÜRKİYE KUPASI SPONSOR ANLAŞMASI TÖRENİ YARIN

  OLİMPİK SPORCU YETİŞTİRME PROJESİ

  ANKARA RALLİSİ'Nİ POLİS DURDURDU

  FEDERASYON TERİM'İ YEMEKLE UĞURLAYACAK

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.