26 Ekim 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Kazandı ama umut vermiyor

Ernst, Ferrari ve Sivok’un yokluğunda, Avrupa yorgunu Beşiktaş için Eskişehir deplasmanının zor geçeceği bekleniyordu. Nitekim öyle de oldu. Ancak üç İbrahim, Fink ve Ekrem Dağ, savunmada cezalı yabancıları aratmadı. Forvette eksiği bulunan rakibine, fazla gol pozisyonu vermediler. Bilhassa İbrahim Toraman’ın cansiperane mücadelesi takdire değerdi. İkinci yarıda oyuna giren Erhan da, Ekrem’in boşalttığı alanı iyi doldurdu. Zaten Beşiktaş’ın problemi defansta değil, orta saha ve forvette. Tello eski Tello değil.Bobo koşmuyor.Nihat iş yapmadığı gibi çok konuşuyor ve arkadaşlarına sitem eder tarzda bir görüntü veriyor.

Eskişehirspor karşısında Beşiktaş’ı pas yapan, oyuna hükmeden bir yapıda göremedik. Sadece bazı futbolcuların mücadeleci istekli ve arzulu oyun anlayışları ile takım ayakta durabildi. Bir ara öyle bocaladılar ki, orta sahada kazanılan serbest vuruşlar ve taç atışlarının büyük kısmı rakibe gitti. Mustafa Denizli’nin yorgun bitkin, Tello’ya tahammül edip, diri ve istekli Tabata’yı oyundan almasının ve Ekrem Dağı’ı ortada oynatmasının sebebini anlayamadık. Sol kanattan yapılan hücumlarda İbrahim Üzülmez’in etkisizliği Tello-Serdar Özkan değişikliği ile zenginleştirilebilirdi.

Ama sonuçta Beşiktaş rakibinin hatasını değerlendirerek kolay gol pozisyonu bulamadığı maçı kazanmayı başardı. Son oynadığı üç maçın hiçbirinde rakibine üstünlük kuramayan ancak tek farklı da olsa kazanan Beşiktaş için, bu galibiyetler, taraftarın öfkesinin yatışması bakımından önemli, ancak lig yarışında hâla rakiplerinin çok gerisinde ve oynanan oyun ilerisi için umut vermiyor.

[email protected]

NADİ AKSOY

26.10.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  KARTAL UÇMAYA BAŞLADI

  DOLL: CAVCAV ESKİ KULAĞI KESİKLERDEN

  Galatasaray'ın büyük başarısı

  Bursa zirveye göz koydu

  Kazandı ama umut vermiyor

  10. TED-FIRATPEN TENİS TURNUVASI BAŞLIYOR

  TÜRKİYE KUPASI SPONSOR ANLAŞMASI TÖRENİ YARIN

  OLİMPİK SPORCU YETİŞTİRME PROJESİ

  ANKARA RALLİSİ'Nİ POLİS DURDURDU

  FEDERASYON TERİM'İ YEMEKLE UĞURLAYACAK

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.