27 Ekim 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Kültür-Sanat

Yeni Asya’nın Kütahya fuarı verimli geçti

FRİG Fuarcılık tarafından organize edilen ve bu yıl birincisi düzenlenen 1. Kütahya Eğitim Teknolojileri ve Kitap Fuarı sona erdi.

22-25 Ekim tarihleri arasında açık kalan fuarda çeşitli yayınevleri, kitap evleri, bazı özel ve resmî kurumlar stant açarak tanıtım ve satış faaliyetlerinde bulundu.

Yeni Asya Gazetesi Kütahya Temsilciliği de 1. Kütahya Eğitim Teknolojileri ve Kitap Fuarına Yeni Asya Neşriyat standıyla katılarak, Yeni Asya Neşriyatı yayınlarını kitap severlerle buluşturdu.

Yeni Asya Gazetesi Kütahya Temsilcisi Servet Bilgin, “Bu yıl ilki açılan fuara Yeni Asya Neşriyat yayınlarının yanı sıra gazete ve dergilerimizi tanıtmak için katıldık. Fuar, bu yıl ilk defa düzenlenmesine rağmen katılım yoğun oldu. Özellikle öğrenciler ve kitap severler fuara yoğun ilgi gösterdi. Güzel bir organizasyon oldu. Organizasyonu gerçekleştiren Frig Fuarcılığı da kutluyorum” dedi.

Dört gün süren fuarda, Yeni Asya Neşriyat yayınları, dergilerimiz tanıtılırken, binlerce üniversite ve orta öğrenim öğrencinin geldiği bu fuarda, gazetemizin gerçekleştirdiği Risâle-i Nur Külliyatı indirim kampanyasının tanımıtımı yapılarak, asrın Kur’ân tefsiri Risâle-i Nur gençlere tanıtıldı. Ayrıca gazete ve dergilerimizin önceki sayıları, gazetemizin kampanya çerçevesinde dağıttığı “Bediüzzaman Kimdir?” broşürü fuarı ziyaret edenlere hediye edildi.

İlki bu sene gerçekleştirilen fuar bundan sonraki yıllarda da geleneksel olarak devam ettirilecek.

27.10.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Çocuklar için yazmak daha zordur

  Yeni Asya’nın Kütahya fuarı verimli geçti

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.