05 Kasım 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

KÜFÜR YÜZÜMÜZÜ KIZARTTI

BEŞİKTAŞ Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, Wolfsburg ile oynanan Avrupa Şampiyonlar Ligi maçında Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'e yönelik küfürlü ve hakaret içeren tezahüratlar yapılmasına tepki gösterdi.


F.Bahçe-Steaua Bükreş

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 22.05'te başlayacak maçı Avusturyalı hakem Thomas Einwaller yönetecek.

Dinamo Bükreş-G.Saray

GALATASARAY UEFA Avrupa Ligi (F) Grubu'ndaki 4. maçında bugün deplasmanda, Romanya'nın Dinamo Bükreş takımıyla karşılaşacak.


  KARTAL SERVETE DE VEDA ETTİ

BU sene Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden tek Türk takımı Beşiktaş gruptan çıkma şansının yanı sıra büyük bir servet kazanma ihtimaline de veda etti.


  BATMAN'DA İLK MASA TENİSİ MAÇI OYNANACAK

MASA Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu, Erkekler ve Bayanlar Süper Lig karşılaşmalarının bir etabının Batman'da yapılması kararını alarak, spordaki açılımın ilk adımını attı.


  EFES DEPLASMANDA MALAGA KARŞISINDA

EFES Pilsen Basketbol Takımı, ULEB Avrupa Ligi (B) Grubu'ndaki 3. hafta maçında bu akşam deplasmanda, İspanya'nın Unicaja Malaga takımıyla karşılaşacak.


  MEHMET ÇAKIR'IN İNTERNET SİTESİ YAYINA BAŞLADI

İNTERNET sitesi sahibi futbolcular arasına Ankaragücü forması giyen Mehmet Çakır da katıldı. Ankaraspor ve Ankaragücü'nün formasını giyerek tarihe geçen isimlerden olan Mehmet Çakır, kendi ismini taşıyan internet sitesinin yayınına başladı.


  TRABZON İDMANINDA RİGOBERT SONG GERGİNLİĞİ

BEŞİKTAŞ ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'un sabah yapılan antrenmanında Kamerunlu oyuncu Rigobert Song, bugün bazı gazetelerde yer alan 'Afrikalı Krizi' haberleri nedeniyle, basın mensuplarına sert ifadelerle tepki gösterdi.


  İSPANYA "BECKHAM YASASI" NI TARTIŞIYOR

İSPANYA'DA 2004 yılında yürürlüğe giren ve ''Beckham Yasası'' olarak bilinen, yabancı futbolcuların İspanyol futbolculara oranla neredeyse yarı yarıya daha az gelir vergisi ödemesiyle ilgili yasada sosyalist hükümetin yapmak istediği değişiklik, İspanyol futbol çevrelerinden tepki aldı.



Bütün haberler

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.