09 Kasım 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Trabzon'da sinirler gergin

TRABZONSPOR'DA, Beşiktaş karşısında alınan 2-0'lık mağlubiyet camiayı karıştırdı. Ligde sıkıntılı günler geçiren bordo-mavililer, mutlak galibiyet için çıktıkları maçta sahadan puansız ayrılınca taraftarlar yönetim, teknik heyet ve futbolculara tepki gösterdi. Bordo-mavili taraftarlar, yönetimi istifaya davet etti. Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos, yaptığı açıklamada, oyunun bütün kontrolü kendilerinde olan maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Çok büyük adaletsizlikle karşı karşıya kaldıklarını savunan Broos, "Maç boyunca oyunun kontrolü bizdeydi. Birçok gol pozisyonu yakalıyoruz, ama bunu bazen gole çeviremiyoruz. Bu maçta da bunun bedelini ödedik. Maçın son bölümlerinde ise iyice risk aldık. Bu bölümlerde Beşiktaş pozisyonlar buldu. Bütün egemenliği bizde olan maçı kaybetmiş olduk. Bu da adil bir şey değil.'' dedi. Broos, bir gazetecinin ''Kendi durumunuzu gözden geçirmeyi, istifa etmeyi düşünüyor musunuz?' sorusuna ise "Hayır'' cevabını verdi.

BAŞKAN SADRİ ŞENER DE ÜZÜLDÜ

Bordo-Mavili Kulübün Asbaşkanı Hayrettin Hacısilahoğlu da Beşiktaş'tan çok daha iyi oynamalarına rağmen arzu ettikleri neticeyi alamadıklarını belirtti. Futbolda bu tür sonuçların da olduğunu kaydeden Hacısalihoğlu, çok üzgün olduklarını dile getirdi. Hacısalihoğlu, 'Broos'un durumunu gözden geçirecek misiniz?' şeklindeki soru üzerine, "Önümde maç olmayan uzun bir zaman var. Bu zaman içerisinde ne yapılacaksa onlar yapılacaktır" açıklamasını yaptı. Kulüb Başkanı Sadri Şener ise gazetecilere, ''Futbolda adalet yok'' diyerek, stattan ayrıldı. Futbolculardan Ceyhun Gülselam da çok iyi oynadıkları bir müsabakayı şanssız bir şekilde kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.Bu arada, bordo-mavili taraftarlar maç sonrası stat içerisinde ve dışarısında yönetim, teknik heyet ve futbolculara büyük tepki gösterdi. Stat çevresinde toplanan bir grup taraftar, yönetimi istifaya davet etti. Kızgın taraftarları polis stat çevresinden güçlükle uzaklaştırdı.

DERBİDE GALİBİYET ÖZLEMİ

Trabzonspor, 'dört büyükler' içerisindeki rakipleri karşısındaki galibiyet özlemini gideremedi. Dört büyükler içerisindeki rakipleri karşısındaki en son galibiyetini 10 Mayıs 2008'de Fenerbahçe'yi sahasında 2-0 yenerek elde eden bordo-mavililer, 545 gündür söz konusu maçlarda galip gelemedi.

09.11.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  HAKAN: BİRLİK ZAMANI

  Trabzon'da sinirler gergin

  MEHMET VE HİDAYET'İN YÜZÜ GÜLMEDİ

  KIRMIZI KART GÖRDÜ, HAKEME KAFA ATTI

  Denizli'yi Hakan kurtardı

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.