13 Kasım 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Gökhan Ünal’a ne oldu?

Kayserıspor’dan büyük umutlarla transfer edilen Gökhan Ünal, Trabzonspor’da yaşadığı uyum sorunu nedeniyle beklenin performans bir türlü sergileyemedi.

Son olarak Beşiktaş karşılaşmasında ortaya koyduğu futbolla eleştiri oklarını üzerine çeken milli oyuncu, eski günlerini arıyor. Gökhan Ünal, 2004-2005 sezonunda Kayserispor forması altında oyuna sonradan girip Galatasaray’a attığı 2 golle dikkatleri üzerine çekme başladı. Sarı-kırmızılı takım ile 2005-2006 sezonunda çok iyi bir dönem geçiren oyuncu, takımının ligi 5. sırada bitirmesinden önemli rol oynadı ve 25 golle gol kralı oldu. 2006-2007 sezonunda 25 maçta 16 gol attı. Kayserispor ile son olarak 2007-2008 sezonunda Fortis Türkiye Kupası şampiyonluğunu yaşayan Gökhan, sezonu 11 gol ile kapattı.

Golcü futbolcu, takımda yaşadığı sıkıntılardan dolayı Kayserispor ile yollarını ayırmak durumunda kaldı. 3 büyüklerin transfer etmek için uğraştığı Gökhan Ünal’ı, Trabzonspor oyuncuya da verdiği ücret ile birlikte 7 milyon 500 bin Euro’ya transfer etti. Bordo-mavili yönetimin ve teknik adamların iştahını kabartan bu transfer, gelinen noktada Trabzonspor için büyük bir hayal kırıklığı oldu.

13.11.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Gökhan Ünal’a ne oldu?

  Trabzonspor’da Yattara sıkıntısı

  Özdilek: İçeride de dışarıda da gol atan bir ekibiz

  Bank Asya 1. Lig'deki İzmirliler

  Hidayet galip

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.