27 Kasım 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Denizli: CSKA Moskova'yı yenip, UEFA'ya kalmalıyız

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Mustafa Denizli, deplasmanda Manchester United karşısında alınan 1-0'lık galibiyetin Beşiktaş ve Türk futbolu için gurur verici olduğunu söyledi. Denizli, Avrupa kupalarında yola devam etmenin tek yolunun Manchester United'ı yenmek olduğunu bildiklerini ve bunu başardıklarını söyledi. Şampiyonlar Ligi'ne istediklerini başlangıcı yapamadıklarını belirten Denizli, ''Futbol olarak ilk 3 maçta rakiplerimizin gerisinde kalmadık ama 1 puan çıkarma şansımız oldu. Geriye dönük hesaplar yapma şansımız yok. Sadece tek maçımız kaldı. Onun da bizim için tek sonucu var, kazanmak'' diye konuştu.

GURUR VERİCİ BİR SONUÇ

Manchester United karşısında son derece akılcı takım savunması yaptıklarını ifade eden Denizli, oyunun son bölümlerinde rakiplerinin oyuna baskı koymasının son derece doğal olduğunu kaydetti. Yaklaşık 7-8 haftadır yükselen bir grafik çizdiklerini ifade eden Denizli, ''Bu sonuç hem Beşiktaş adına, hem futbolcularım adına, hem de Türk futbolu adına çok gurur verici bir sonuç. Kısacası düşündüğümüz hedefe gitmek için kazanmamız lazımdı. Bunu Şampiyonlar Ligi'ndeki son maçta ve önümüzdeki 4 lig maçında da devam ettirmek zorundayız'' ifadesini kullandı. Denizli, teknik direktör Ferguson'un genç oyunculara şans vererek kendilerini hafife alıp almadığıyla ilgili bir soruya, ''Bir takımın kadrosunda bulunan futbolcular görev yapmak için bekliyorsa, genç olmuş tecrübeli olmuş fark etmez. Bizim de genç futbolcularımız var. İstanbul'da Manchester United tam kadro oynadı, nasıl bir maç kazandı biliyoruz. Benim maçtan önceki çekincem de böyle bir kadroyla karşılaşmaktı'' cevabını verdi.

RÜŞTÜ TAKIMA GÜVEN VERDİ

Denizli, ''CSKA maçının sonucunu futbolcuların bilmesi takımı nasıl etkiledi?'' sorusu üzerine de ''Tek seçeneğimiz vardı, onu gerçekleştirmek lazımdı. Gerçekten bu akşam hem Beşiktaş'a, hem Türk futboluna yakışan bir mücadele verdik. Kolay değil burada oynamak. Manchester United'i burada yenmek kolay değil. Manchester United'ı sahasında son yenen takım olmak gurur verici'' diye konuştu. Kaleci Rüştü'nün performansını da değerlendiren deneyimli teknik adam, ''Old Trafford Stadı ve benzeri yerlerde kazanmak istiyorsanız kalecinizin ve savunmanızın fevkalade başarılı olması lazım. Rüştü'nün nasıl bir kaleci olduğunu uluslararası alanlarla futbolu takip edenler de biliyor. Takıma olağanüstü derecede güven sağlayan birisi'' dedi. Maç içinde sakatlanarak oyun dışına çıkan İbrahim Toraman'ın durumuyla ilgili bilgi de veren Denizli, bu futbolcunun burnunun kırılmış olabileceğini, burnunda bir şişlik bulunduğunu söyledi.

27.11.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Denizli: CSKA Moskova'yı yenip, UEFA'ya kalmalıyız

  DENİZLİ KENDİ ADINA "TARİH" YAZDI

  Rüştü bir efsane

  Ferguson: Türklere karşı hep zorlandık

  FIFA: Gecenin sürprizi Beşiktaş

  BURSASPOR G.SARAY'I EVİNDE AĞIRLIYOR

  CAVCAV'IN İDDİALARINA SORUŞTURMA AÇILDI

  BEŞİKTAŞ KAYSERİ'DE

  TÜRKCELL SÜPER LİGDE BU HAFTA

  BEŞİKTAŞ TARİHİNE GEÇECEK GOL

  BEŞİKTAŞ MACARİSTAN'DA MANŞETLERE ÇIKTI

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl