25 Ocak 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

“Telekulak”a ceza 3 katına çıkacak

ULAŞTIRMA Bakanı Binali Yıldırım, ‘’Yasadışı dinlemek, iğrenç bir şey tabii, bu kabul edilebilir bir şey değil’’ görüşünü dile getirerek, Adalet Bakanlığının yasadışı dinlemelerin caydırılığını arttırmak ve cezaları 3 kata çıkarmak için çalışma yürüttüğünü bildirdi.


EMASYA YÜRÜRLÜKTE KALACAK MI?

Sakarya Adalet Girişimi Başörtüsü Platformunun haftalık eyleminde İlim ve Hikmet Vakfı adına basın açıklamasını okuyan Haluk Can, "Türkiye gizli ve hi

142 Küçük Ali Gaffar bir arada

DİYARBAKIR'DA şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ı anma etkinliğine, isimleri Ali Gaffar olan 142 çocuk aileleriyle katıldı.


  Üçlü zirve, bugün Ankara’da toplanacak

TÜRKİYE, “Türkiye-Afganistan-Pakistan Üçlü Zirvesi” ile, “Asya’nın Kalbinde Dostluk ve İşbirliği Zirvesi”ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.


  Mecliste ‘kriz’ mesaisi

MECLİS, bu hafta ekonomik krize karşı alınan önlemlerin 2010 yılında da uygulanmasına ilişkin düzenleme için mesai yapacak.


  Havaalanında inanılmaz kaza

THY'NİN İstanbul-Bangkok seferine hazırlanan yolcu uçağına buzlanmaya karşı alkol ve glikoz karışımı sıvıyla de-icing işlemi yapan operatör Güven Alkan, uçağın kanadının araca çarparak devirmesi sonucu hayatını kaybetti.


  MİLLET KÜRSÜSÜ - SGK Müdürlüğü’ne sesleniyorum


  Millet getirir, millet götürür

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, ‘’Bir hükümeti sendikalar getirmez, hükümeti millet getirir, millet götürür. Kimse bunun dışında kendinde yetki bulmasın, kimse...’’ dedi.


  Valinin uyarısı işe yaradı

ADANA Valisi İlhan Atış, izinsiz sokak gösterilerinde çocukların ön plana çıkarılmasıyla ilgili olarak, ailelere, ‘’çocuklarınızı devlet korumasına alırız’’ şeklindeki uyarılarının yerini bulduğunu belirterek, ‘’İstenirse oluyormuş. Analarımız, sayesinde çocukları sokaktan çekiyoruz’’ dedi.


  Ciddî bir anayasa değişikliğine ihtiyaç var

DSP Genel Başkanı Masum Türker, Türkiye’de ciddi bir anayasa değişikliğine ihtiyaç olduğunu söyledi.


  Bakan Çelik muhalefete bilgi verecek

DEVLET Bakanı Faruk Çelik, TBMM’de grubu bulunan siyasi partileri ziyaret ederek, Alevi ve Roman çalıştayları ve Diyanet İşleri Başkanlığı Yasa Taslağı hakkında bilgi verecek.


  Şakir Eczacıbaşı vefat etti

İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı (İKSV) Şakir Eczacıbaşı vefat etti. İKSV Başkanı ve iş adamı Şakir Eczacıbaşı İstanbul’da hayatını kaybetti.


  Iğdır Belediye Başkanı tutuklandı

Iğdır Belediye Başkanı Mehmet Nuri Güneş ile 7 kişi tutuklandı, 2 kişi serbest bırakıldı.


  KUTUP SOĞUĞU GiBi

Gelibolu'da etkili olan soğuk hava sebebiyle iç liman bölgesinde denizin üzerinde buz parçaları oluştu. Sivas ve ilçelerinde gece saatlerinde etkili olan kar yağışı dolayısıyla, il genelinde toplam 121 köy yolu ulaşıma kapandı.


  Karlı ve buzlu yolda yürüme teknikleri

SOĞUK ve karlı havaların kendini iyice hissettirdiği bugünlerde kayıp düşenler hastaneleri doldururken, sokağa çıkmadan evvel alınacak basit tedbirler sakatlıkların önüne geçiyor.


  Van Gölü ölmesin

Rİze’de yapılan ve 81 ilinden yaklaşık 300 sivil toplum örgütü temsilcisinin katıldığı Türkiye Su Meclisi Genel Kurul Toplantısı’nın ardından, Van Genç Liderler Derneği ve Gençlik İnisiyatifi Derneği temsilcileri Muhammed Alpturan, Yusuf Güven ve Gurur Yılmaz Van’a döndü.


  Ulucami’nin bahçesi yenilenecek

Bursa’nIn en önemli tarihî mekânlarından Ulucami’nin bahçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalarla, Kapalıçarşı yangınında kül olan iki ahşap şadırvan kubbesi yeniden inşa edilecek.


  Belediyeden yolda kalanlara servis hizmeti

BağcIlar Belediyesi kar ve don olaylarına karşı 85 personel ve 27 araçtan oluşan kriz masası oluşturdu. Kapanan yollar ve don olaylarına karşı ani müdahalede bulunuluyor.


  Kibelya bebekleri istihdam sağlayacak

Antalya Gönüllüleri Derneği’nin Kibelya bebekleri, Büyükşehir Belediyesi’nin istihdam projesiyle kenar mahallelerdeki işsiz kadınlara istihdam oluyor.


  Karakışı hem işsiz, hem aşsız geçiriyor

Zonguldak’In Ereğli ilçesine bağlı Kavaklık Mahallesi’nde bir aile dramı yaşanıyor.


  Diyanet, verdiği bilginin etkisini araştıracak

Dİyanet İşleri Başkanlığı; 2010 yılı Performans Programı’nda 5 stratejik hedef belirledi.


  En çok ceza reklâmlara

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, 2009 yılında en çok reklam yayınlarıyla ilgili ihlallere ilişkin müeyyide uyguladı.


  Almanya’da minareli cami için onay

Almanya’nIn Bavyera eyaletinde, minareli cami yapımına onay verildi.


  Bursa tarihi korunacak

Bursa İl Özel İdaresi, tarihi ve kültürel mirasa sahip çıkan belediyeleri yalnız bırakmıyor.


  ‘Altı Zirve Projesi’nde zorlu etap

Kas gücüne dayalı bir devr-i âlem projesi olan ve dünyada bir ‘ilk’ olma niteliği taşıyan ‘Altı Zirve Projesi’ kapsamında Pasifik Okyanusu ile Bismarck Denizi’ni kürekle geçişini tamamlayan ve yürüyerek Oro Bay-Port Moresby etabını geçen Erden Eruç, Mercan Denizi’ni de geçerek Avustralya’ya vardı!


  12 kez kalbi durdu, ölmedi

İzmİr’İn Tire ilçesinde “Öldürmeyen Allah öldürmüyor” dedirtecek türden bir olay yaşandı.


  Karpuz alana bir koli yumurta

İran’dan getirdiği karpuzun kilosunu 5 liradan satan Erzurumlu manav Erol Kahraman bir karpuz alana bir koli yumurta da hediye ediyor.


  Yargıtay, GSM operatörünü haksız buldu

Cep telefonu operatörlerinin abonelerine sunduğu muhteva hizmetleriyle vatandaşları mağdur etmesine yargı ‘dur’ dedi.


  Kedilere balık ekmek

ElazIğ’In Ağın ilçesine bir fırıncı, kış mevsiminde nüfusu azalan yerleşim yerlerinde kedi ve köpekleri balık-ekmekle besliyor.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl