25 Ocak 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Daihatsu’dan Ocak ayında Aralık fiyatları

Terios, yeni yılda müşterilerini 2009 fiyatlarıyla karşılıyor. Daihatsu müşterileri Türkiye geneline yayılmış Daihatsu showroomlarında 2010 Model Terios’larda 2009 fiyatları ile karşılaşıyor.



Geely’den Büyük Filo Atağı

2008 yılı Kasım ayında ülkemizde satışa sunulan Geely modelleri ilk günden beri büyük bir ilgi ile karşılanıyor.



Fiat, 168 bin adet ihraç etti

HEM bütün Fiat Grubu fabrikaları içinde yüksek kalite ve performansı sergileyerek, WCM’de “Gümüş” seviyeye yükselen ilk ve en iyi Fiat üretim tesisi unvanına sahip olan hem de Fiat markasıyla binek+hafif ticarî araç pazarında Türkiye’de pazar lideri olmayı başaran Tofaş, üretim ve ihracattaki başarısıyla da farkını ortaya koymaya devam ediyor.



MultiAir Teknolojisine Technobest ödülü

FİAT Punto Evo’nun kaputu altında yer alan ve Fiat Powertrain Technologies tarafından geliştirilen MultiAir motor teknolojisi, Autobest jürisi tarafından 2009 Technobest ödülüne lâyık görüldü.



PEUGEOT, 5008 ile monospace yeni yorum getirdi

PEUGEOT, 5008 ile monospace dünyasına yepyeni bir yorum getiriyor.



Yeni Mazda5 Cenevre Otomobil Fuarı’nda

BU YIL düzenlenecek Cenevre Otomobil Fuarı’ndaki en önemli faaliyetlerden biri, Yepyeni Mazda5’in dünya prömiyeri olacak.



Yenilenen Santa Fe şimdi daha güvenli

HYUNDAİ'NİN bütün dünya çapında büyük başarılar kazanan ve bu yıl 10’uncu yaşını kutlayan üstün SUV modeli Santa Fe, iç ve dış görünümünde, motorunda ve şanzımanında yapılan yeniliklerle ve arttırılan güvenlik özellikleriyle Türkiye’de satışa sunuldu.



Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl