03 Şubat 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Ette spekülasyon iddiası

İSTANBUL Ticaret Odası (İTO) Et Ürünleri Meslek Komitesi Başkanı Ali Kopuz ise süt fiyatlarının artmasında hayvan kesimlerinin çok büyük payı olduğunu, ancak asıl sorunun besiciliğin büyük firmaların eline geçmesiyle oluştuğunu belirtti.



Tekel işçisi işsiz kaldı, 28’i 4C’li oldu

50 GÜN süren eylemde uzlaşma çıkmayınca bugüne kadar Tekel işçisi olarak direnenler artık işsiz kaldı. 8 binin üstünde işçinin iş akitleri feshedildi, sadece 28 işçi 4C’li olmayı kabul etti.



Chery’nin yatırımında Eskişehir bir adım önde

ÇİN'İN otomotiv üreticisi Chery ile Türkiye Distribütörü Mermerler Otomotiv ortaklığıyla Türkiye’de 512 milyon doları bulabilecek yatırımla yapılması planlanan otomotiv fabrikası için Eskişehir’in, en uygun iki il arasından öne çıktığı bildirildi.



ATO’dan ‘eşek eti’ açıklaması

ANKARA Ticaret Odası (ATO) Başkanın Sinan Aygün, Adana polisinin yaptığı son operasyonda, bir kamyonet dolusu at ve eşek etinin satılmak üzere Ankara;ya gönderildiğinin öğrenildiği yönündeki haberlerin, Başşehrin gıda sektörünü olumsuz etkilediğini bildirdi.



GAP’ta organik tarım yaygınlaştırılmalı

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Gaziantep Şube Başkanı Kenan Seçkin, Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) kapsamında bulunan illerde, organik tarımın yaygınlaştırılmasının bir zorunluluk olduğunu söyledi.



TMSF Başkanı Şakir Ercan Gül oldu

TASARRUF Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Ahmet Ertürk’ün 29 Ocak 2004 tarihinde başlayan TMSF Kurulu başkanlık görev süresi 29 Ocak’ta sona erdi.



AB’den bilgi ve iletişim teknolojisine destek

AVRUPA Birliği’nin (AB) Bilgi ve İletişim Teknolojileri Politika Destek Programı’nın (ICTPSP) 2010 Yılı Çağrısı kapsamında yer alan, Çok Dilli İnternet, Sağlık ve İçerme İçin Bilgi ve İletişim Teknolojileri (BİT) ve Sayısıl Kütüphane gibi temalara yönelik projelere 107 milyon avro tutarında destek sağlanacak.



Güneydoğu ihracatta Türkiye’yi katladı

GÜNEYDOĞU Anadolu Bölgesi ihracat artışında Türkiye’yi katladı. Türkiye ihracatının yüzde 12,54 arttığı Ocak 2009’da, Güneydoğu Anadolu Bölgesinden yapılan ihracat yüzde 24,45 arttı.



Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl