21 Şubat 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

Emekli albay, halkı meydana çağırdı

Emekli Albay Erdal Sarızeybek, Karadeniz Teknik Üniversitesinde düzenlenen “Demokrasi ve Terör” konulu konferansta yaptığı konuşmada, siyasî iradenin ülkeyi kargaşaya sürüklediğini iddia ederek, halkın Tandoğan meydanına çıkıp ‘Ey hükümet, egemenlik benimdir, seni ben seçtim, istemiyorum kardeşim, in aşağı’ demesi gerektiğini söyledi. Sarızeybek, Türkiye’yi düştüğü tehlikeden kurtarmak için üniversitelerdeki öğrencilerin ve öğrenci kulüplerinin birleşerek çözüm bulmaları gerektiğini dile getirdi.”

Emekli albaydan bir statüko örneği

EMEKLİ Albay Erdal Sarızeybek, siyasi iradenin ülkeyi kargaşaya sürüklediğini iddia ederek, tek çözüm ek kısa zamanda erken seçime gitmek olduğunu savundu. Sarızeybek, bunun için de halkın Tandoğan meydanına çıkıp ‘Ey hükümet egemenlik benimdir, seni ben seçtim istemiyorum kardeşim in aşağı’ demesi gerektiğini söyledi. Sarızeybek, Türkiye’yi düştüğü tehlikeden kurtarmak için üniversitelerdeki öğrencilerin ve öğrenci kulüplerinin birleşerek çözüm bulmaları gerektiğini savundu.

Sarızeybek, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Atatürkçü Düşünce Kulübü’nce düzenlenen “Demokrasi ve Terör” konulu konferansta yaptığı konuşmada, bugünü kadar terörün bitirilememesinin sebebinin siyaset olduğunu ileri sürdü. Terörle mücadele sırasında yaşadıklarını örneklerle anlatan Sarızeybek, Ergenekon davası ve hükümetin açılım projesini eleştirdi. Emekli Albay, bu süreçte komutanların terörist, teröristlerin de masum gibi gösterildiğini iddia etti. Bütün siyasî partiler halkı partilerin malı gibi gördüğünü savunan Sarızeybek, “Biz hiçbir siyasî partinin malı değiliz. Biz demokratik hakkımızı kullanır seçeriz. AKP’yi seçtiğimiz gibi seçer iş başına getiririz. Görevini iyi yapamıyorsa, ülkeyi kardeşlik içerisinde, huzur ve güven içerisinde yönetemiyorsa, insanca yaşatamıyorsa hesap sorarız. AKP bizim partimizdir ama AKP’yi yöneten siyaset artık halktan kopmuştur” dedi.


Gündemin nabzını tutmak için tıklayın!
www.sentezhaber.com

21.02.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Emekli albay, halkı meydana çağırdı

  STATÜKOCULAR DA DARBEDEN ÜMİDİNİ KESTİ

  AB adayı Türkiye kırmızı çizgilerini gözden geçirmeli

  Yasa dışı dinleme iğrenç bir şey

  Erdal İnönü, Kültür Üniversitesinde anıldı

  Genelkurmay, ses kaydını doğruladı

  Bakan Özak: Eğitim ve sporu birleştiremiyoruz

  Türkiye geçiş döneminde

  Erdoğan, sanatçılarla ‘açılım’ı konuştu

  Avrupa’da en fazla siyasî parti kapatan ülke Türkiye

  Şahin: Yargıyı yargıya bırakalım

  DERELER ISLÂH EDİLECEK

  Baharın müjdecisi leylekler geldi

  İzne gelen asker kazada öldü

  Selimiye cami!nin musluklarını açldılar

  Engelliler için ses ile çalışan asansör

  Türkiye’nin ilk beşizleri yardım bekliyor

  Sıkışan ‘Veresiye Bankası’na koşuyor

  En çok ‘cep’leri yeniledik

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl