05 Mart 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Dilmen: Avrupa ile yarışamayız

FENERBAHÇE ve milli takımın eski oyuncusu Rıdvan Dilmen, Okan Üniversitesi Akfırat Kampüsü'nde öğrencilerle biraraya geldi.

Konferansa, üniversite öğrencilerinin yanı sıra Şeyhli İlköğretim Okulu öğrencileri de katıldı. Öğrencilerden gelen sorulara cevap veren Dilmen, futbol milli takımının başına gelecek olan Guus Hiddink'in Ağustos'ta göreve başlayacağını ve bu tarihin çok geç olduğunu ifade etti. Türk Futbol takımlarının kendilerini çok geliştirdiklerini belirten Dilmen, bu gelişmelere rağmen Avrupa'daki takımları zaman zaman yenebileceğimizi ama onlarla yarışamayacağımızı ifade ederken, "Dürüst olalım, Şampiyonlar Ligi kupasını kazanabileceğimize hiç inanmıyorum. Türk takımlarının bütçesi düşük kalıyor, onlarlar rekabet etme şansımız yok. Inter'in tek oyuncusunun aldığı yıllık ücret, bizim bir kulübümüzün senelik bütçesi kadar." dedi.

Futbolcuların takım taraftarı olup olamayacakları ile ilgili bir soruyu da cevaplandıran Rıdvan Dilmen, "Oyuncular profesyoneldir. Bir takımda oynarken diğer tüm duygularınızdan sıyrılıyorsunuz. Rüştü'yü düşünün mesela. Yıllarca Fenerbahçe'de oynadı, şimdi de Beşiktaş'ta. Halbuki çocukken Galatasaray taraftarıymış. Şu anda ise Türkiye'nin en iyi Beşiktaşlılarından biri." şeklinde konuştu. Kendisine bir çok takımdan teknik direktörlük teklifi geldiğini ifade eden Dilmen, şu an için teknik direktörlüğe sıcak bakmadığını, ayrıca NTV ile kontratının devam ettiğini belirtti. Öğrencilerden gelen Fenerbahçe'den size teklif gelse döner misiniz sorusuna ise, "Şu an orada çalışan insanlar var. Şimdilik Fenerbahçe'ye dönmeyi de düşünmüyorum. Tabii geleceğin ne göstereceğini bilemeyiz." şeklinde cevap verdi. Okan Üniversitesi Spor Bilimleri Bölümü'nün Danışma Kuruluna katılmayı da kabul eden Dilmen, bu kurulda yapacağı çalışmaların ilki olarak, düzenleyeceği panel için öğrencilerin görmeyi istedikleri panelist isimlerini sordu.

05.03.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Karabük Süper Lig için gün sayıyor..

  Fildişi Sahili Hiddink'e 2 aylık teklifte bulundu

  MİLLİLERİN HONDURAS GALİBİYETİ SEVİNDİRDİ

  Hamit: Hiddink'in kalitesi tartışılmaz

  Dilmen: Avrupa ile yarışamayız

  Atletico Madrid Guiza'yı istiyor

  Basketbolda bayanlar finalleri Bandırma'da

  Eskişehir'in kozları eski 3 G.Saraylı

  Doll 2 yıl daha kaldı

  Ersan İlyasova "double-double" yaptı

  Yeni Burhan Felek'in temeli yarın atılacak

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl