25 Mart 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Duâlarla toprağa verildi

BURSA'DA tedavi gördüğü hastanede önceki gün hayatını kaybeden Galatasaray Kulübü'nün eski başkanlarından Özhan Canaydın'ın cenaze törenine spor, iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

Bursa Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) kurulu Biesseci Bursa Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin önünde sabah düzenlenen törenin ardından Canaydın'ın cenazesi, OSB Camisi'ne getirildi. Burada, kılınan öğle namazından sonra Özhan Canaydın'ın eşi Asuman, oğlu Murat ve ağabeyi Mustafa Canaydın ile kızı Zeynep, torunları Ali Talat ve Alara Diniz taziyeleri kabul etti. Törende, Özhan Canaydın'ın 1993 yılında Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde yaptırdığı Canaydın İlköğretim Okulu'nun öğrencileri, Canaydın'ın tabutunun üzerine sarı-kırmızı renklerde çiçekler bıraktı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de törene çelenk gönderdi.

CENAZE TÖRENİM SADE OLSUN DEMİŞ

Canaydın'ın İsviçre'de eğitim gören torunu Ali Talat Diniz, taziyeleri kabulü sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, dedesinin son anlarına yetiştiğini söyledi. Diniz, ''Beni beklemişti. En son anlarında onun elini tuttum. Onun yanında olabildiğim için çok mutluyum. Bu hastalıkla baş ederken sonunun böyle olacağını biliyorduk ve kendimizi hazırladık. Hepimizin başı sağolsun. Allah hepimize sabır versin'' diye konuştu. Bursa OSB Camisi'ndeki cenaze törenine bazı televizyon kanalları canlı bağlantı yaparken, çok sayıda gazeteci töreni takip etti. Canaydın'ın cenaze namazı, Bursa Müftüsü Mahmut Gündüz tarafından kıldırıldı. Gündüz, merhum Canaydın'ın, cenaze töreninin mümkün olduğunca sade olmasını istediğini belirterek, ''Ama bu ne mümkün. Böylesine sevilen bir insanın cenazesi de böyle kalabalık oluyor'' dedi. Canaydın'ın cenazesi, namazın ardından Hamitler Mezarlığı'nda toprağa verildi.

25.03.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Futbolda ‘şike’ depremi

  Duâlarla toprağa verildi

  SPOR CAMİASI CENAZEYE KOŞTU

  Trabzon kupada Antalya önünde

  Haliç Maratonu yeniden başlıyor

  Kayseri Kafkas'la yollarını ayırıyor

  G.Saray-F.Bahçe derbisini Cüneyt Çakır yönetecek

  Polat: F.Bahçe'yi yenmekten başka çaremiz yok

  Millî olma hayalleri başka bir bahara kaldı

  Bogdan Tanjevic bugün ameliyat olacak

  Sivasspor'un yeni hocası Mesut Bakkal oldu

  Hakemler açıklandı

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl