27 Mart 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

G.SARAY'DA SEÇİM GÜNÜ

GALATASARAY Kulübü'nün olağan seçimli genel kurul toplantısı bugün yapılacak. Sarı-kırmızılı kulübü 2 yıllığına yönetecek başkan ve yönetim kurulunu belirleyecek kongre, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda saat 10.00'da başlayacak. Kongrede, mevcut başkan Adnan Polat ile eski yöneticilerden Adnan Öztürk, yeni dönem başkanlığı için yarışacak.

Toplantıda, Kongre Divan Kurulu'nun oluşturulmasından sonra, başkan adayları genel kurula hitap edecek ve oylama başlayacak. Oylama saat 15.00'de bitecek ve sayıma geçilecek. Galatasaray Kulübü'nün olağan seçimli genel kurul toplantısında, kayıtlı 10 bin 824 üyeden, aidatını yatıran 7 bin 521'i oy kullanabilecek. Bu arada, kulüp üyesi ve aidatını yatıran 22 kişi de, kulüpte çalışması nedeniyle kayıtları geçici olarak donduruldukları için oy veremeyecek. Genel kurulda başkan adaylarından Adnan Polat ''kırmızı'', Adnan Öztürk ise ''sarı'' renkli oy pusulalarını kullanacak. Kulüp üyeleri, Galatasaray Lisesi sınıflarında oluşturulan 24 sandıkta oy verecek.

Bugünkü kongre öncesi başkan adaylarından Adnan Polat, dün akşam gerçekleştiriği toplantıda yönetim kurulu aday listesini kamuoyuna tanıttı. Adnan Polat'ın seçime gireceği yönetici adayları şöyle: Yiğit Şardan, Cemal Özgörkey, Murat Yalçındağ, Ali Haşhaş, Haldun Üstünel, Işın Çelebi, Mehmet Helvacı, Selim Sayılgan, Emir Sarıgül, Hakan Üstünberk, Vedat Eşkinat, Doğan Yalçınkaya, Yalçın Orhon, Taner Aşkın, İbrahim Çağlar. Diğer başkan adayı Adnan Öztürk'ün yönetici adayları listesinde sarı-kırmızılı kulübün eski yöneticilerinden Abdürrahim Albayrak, Fatih Gökşen ve Osman Hattat da yer aldı. Öztürk'ün yönetim kurulu aday listesi şöyle: Hayrettin Kozak, Hamdi Yasaman, Murat Ece, Ömer Kayalıoğlu, Osman Hattat, Abdürrahim Albayrak, Can Topsakal, Mehmet Cibara, Reşit Sinanlı, Emre Alkin, Fatih Gökşen, Emre Erdoğan, Cem Ersan, Necati Demirkol, Kaan Boyner.

Ali Sami Yen üst üste 10 defa başkan seçildi

GALATASARAY Kulübü, 95. dönem başkanını bugün yapılacak olağan seçimli genel kurul toplantısıyla seçecek. Sarı-kırmızılı kulübün 105 yıllık tarihinde, şimdiye dek 33 kişi başkanlık yaparken, kulübün kurucusu ve ilk başkanı olan Ali Sami Yen, 1905-1914 tarihleri arasında üst üste 10 kez başkanlığa seçildi. Yen, böylece üst üste en fazla başkanlığa seçilen isim olarak da tarihe geçti. Ali Sami Yen, 1 yıllık aradan sonra üst üste 4 yıl daha sarı-kırmızılı kulübe başkanlık yaptı. Ali Sami Yen ayrıca, 15 dönem Galatasaray Kulübü'ne başkanlık yaparak ulaşılması güç bir rekoru da eline geçirdi. Bu görevi 15 yıl sürdüren Ali Sami Yen, Galatasaray'da en uzun süre başkanlık yapan kişi unvanına da sahip oldu. Galatasaray Kulübü'nde Ali Sami Yen'i, 7'şer kez başkanlığa seçilen Yusuf Ziya Öniş ve Suphi Batur izliyor. Galatasaray Kulübü'nde bugüne dek yapılan toplam 94 genel kurul toplantısından 15'i olağanüstü olarak gerçekleşti.

27.03.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  G.SARAY'DA SEÇİM GÜNÜ

  F.Bahçe deplasmanda kazanamıyor

  AVRUPA'DA EN FAKİR LİG LİDERİ BURSASPOR

  Alanzinho: Trabzonspor'u artık ben sırtlayacağım

  Şike soruşturmasında 4 tutuklama isteği daha

  Beşiktaş, Eskişehir önünde umudunu tazelemek istiyor

  3 Türk çocuğu Dünya Kupası finalinde sahaya çıkacak

  Messi: Gelmiş geçmiş en büyük futbolcu Maradona

  TÜRKCELL SÜPER LİGDE PROGRAM

  BANK ASYA 1. LİGDE PROGRAM

  BEKO BASKETBOL LİGİNDE BU HAFTA

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl