29 Mart 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Final yürüyüşü başladı

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Mustafa Denizli, zor bir gece yaşadıklarını, bu maçta zorlukların üstesinden gelebilecek bir Beşiktaş'ın ortaya çıkmasının kendilerini memnun ettiğini söyledi.


G.Saray'da 2. Adnan Polat dönemi

GALATASARAY Kulübü'nün, yapılan Genel Kurul Toplantısı'nda zafer Adnan Polat'ın oldu.

Tek başına şike olmaz

TÜRKCELL Süper Lig'de 20042005 sezonunda şike olayını ortaya çıkaran kaleci Sefer Hakan Olgun, ''Şikede ciddi paralar dönüyor. Bir futbolcu tek başına


  Bangladeşli çocukların futbol ve kriket tutkusu

DÜNYANIN en fakir ülkelerinden biri olan Bangladeş'te çocuklar, futbol ve kriket sporuna ilgi gösteriyor. Güney Asya ülkesi Bangladeş'te, futbol ve kriket çocuklar ve gençlerin en çok yaptığı spor olarak dikkati çekiyor.


  Muhteşem dönüş

Bir gün önce lider Bursaspor İstanbul Büyükşehir Belediye karşısında 3 puan kaybedince, ezeli rakiplerinin de bir gün sonra birbirleri ile oynayacağı düşünüldüğünde, Beşiktaş için Cumartesi günkü Eskişehirspor karşılaşması ayrı bir önem kazanmıştı.


  Nihat: Kötü bir sezon geçiriyorum

BEŞİKTAŞLI futbolcu Nihat Kahveci, 2-0 geriye düşmelerine rağmen 3-2 kazandıkları Eskişehirspor maçından istediklerini aldıklarını söyledi.


  Zafer Button'un

FORMULA 1'de sezonun ikinci yarışı olan Avustralya Grand Prix'sini, McLaren'ın İngiliz pilotu Jenson Button kazandı.


  Dubai'de 2 milyar dolarlık hipodrom

DUBAİ'DE yapımında bin Türk işçisinin de çalıştığı, dünyanın en büyük hipodromunun açılışında birinciliği, Brezilyalı Gloria de Campeao isimli at kazanırken, açılış törenini izleyen binlerce kişi Elton John ve Carlos Santana konseriyle coştu.


  30. Berlin Yarı Maratonu'nu Etiyopyalı Wondimu kazandı

ALMANYA'NIN başkenti Berlin'de bu yıl 30. kez düzenlenen "Yarı Maraton"u (Halbmarathon) Etiyopyalı atlet Eshetu Wondimu 60,16 ile kazandı.Yaklaşık 21 kilometrelik koşu mesafeli "Yarı maraton"u Wondimu kazanırken Kenyalı atlet Peter Kirui 60,17 ile ikinci, Etiyopyalı Maregu Zewdie de 1,00,24 ile üçüncü oldu.


  TÜRK BOKSÖR KITALARARASI ŞAMPİYONU OLDU

Almanya'nın Hamburg şehrinde yaşayan Türk boksör Mahir Oral, Colombiyalı Juan Camilo Novoa'yı 10. raundda teknik nakavtla yenerek WBA Kıtalararası Orta Sıklet Şampiyonu oldu ve kemeri aldı.


  Trabzon Kayseri'de 3 puan arıyor

TÜRKCELL Süper Lig'de bugün deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, çıkışını sürdürmek istiyor.


  OKUR: Millî Takımdan dâvet aldım, geliyorum

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA) Utah Jazz takımının formasını giyen milli basketbolcu Mehmet Okur, bu yıl Türkiye'nin ev sahipliğini yapacağı Dünya Basketbol Şampiyonası için Milli Takıma davet edildiğini belirterek, ''Bu sene inşallah ben de orada olacağım'' dedi.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl