07 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Herşeye rağmen mutluyuz

TÜRKİYE'DE halkın yüzde 85,4’ü kendini mutlu hissediyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2009 'Yaşam Memnuniyeti Araştırması' kapsamında halkın ‘’mutluluk’’ düzeyini de değerlendirdi.



MÜSİAD yeni yönetimini tanıttı

MÜSTAKİL Sanayici ve İşadamları Derneğinin (MÜSİAD) 19. Genel Kurulu’nda belirlenen ve 2010-2011 döneminde faaliyet gösterecek yeni yönetim kurulu, basın toplantısıyla tanıtıldı.



İhlas, ‘Bizimevler’i 3’lüyor

ISPARTAKULE’DE 724 konutluk Bizimevler 1’i tamamlayıp satan, ardından 522 konutluk Bizimevler 2’yi de bitirme aşamasına gelen İhlas İnşaat, ‘gördüğü talebi’ değerlendirmek için TOKİ ile bir ortaklığa daha gitti ve aynı bölgede 676 adetlik Bizimevler 3’e start verdi.



Ciro ve üretim düştü

TÜRKİYE'DE inşaat sektörü ciro endeksi 2009 yılı 4. döneminde (Ekim-Kasım-Aralık), bir önceki yılın aynı dönemine oranda yüzde 15,6 azaldı.



İstanbul Sapphire Eylül’de açılacak

KİLER Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, İstanbul Sapphire’de hayatın Eylül 2010’da başlayacağını söyledi.



Otomotiv pazarı Mart’ta yüzde 6 daraldı

BİNEK ve hafif ticarî araç toplam satışları Mart’ta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 6.06 oranında daraldı. İlk üç aydaki toplam satışlar yüzde 6.82 artış gösterdi.



Yunanistan, IMF’yi devre dışı bırakmak istiyor

YUNANİSTAN Hükümeti, yardım karşılığında ağır şartalar getireceği gerekçesiyle IMF’yi devre dışı bırakmayı planlıyor.



Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl