05 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Qashqai daha âsi, ama hâlâ şehirli

“ÂSİ ŞEHİRLİ” sloganıyla anılan ve topladığı beğeni sayesinde 2009 yılının en çok satan kompakt Crossover’ı olma özelliğini elinde bulunduran Nissan Qashqai, yeni görünümüyle daha asi, ama hâlâ şehirli kalarak, 2010 yılında da liderlik iddiasını sürdürmeyi hedefliyor.



500 Bininci Fiat 500 üretildi

İLK OLARAK 2007 yılında tanıtılan ve pazarlara sunumundan kısa bir süre sonra COTY jürisi tarafından “2008 Yılın Otomobili” seçilen Fiat 500’ün 500 binincisi, geçtiğimiz günlerde Fiat’ın Polonya’daki Tychy fabrikasında üretilerek sahibine teslim edildi.



Koç Fiat Kredi 10. yaşında

TOFAŞ tarafından üretilen ve Türkiye’ye ithal edilen bütün Tofaş ve Fiat Grup modellerinin kredilendirilmesi amacıyla kurulan Koç Fiat Kredi, 10. yaşını kutluyor.



Honda VFR1200F satışa sunuldu

HONDA, Motoplus 2010 motosiklet fuarında tanıtımını yaptığı, merakla beklenen yeni VFR1200F modelini satışa sundu.



TMC ve Mazda anlaşma sağladı

TOYOTA Motor Corporation (TMC) ve Mazda Motor Corporation, Toyota Prius’ta kullanılan hibrit teknolojisinin lisansını kullanmak için anlaşmaya vardı.



TÜİK’e göre binek otomobil lideri Renault

TÜİK (Türkiye İstatistik Kurumu), yayınladığı motorlu taşıtlar raporunda 2009 yılında trafiğe kaydolan binek otomobil ve hafif ticari araç adetlerini açıkladı.



Kia Magentis yüzünü gösterdi

KİA'NIN orta-üst segmentteki sedan modeli Magentis’in dünya lansmanı geçtiğimiz günlerde New York Otomobil Fuarı’nda gerçekleştirildi.



Toyota’da bahar keyfi

TOYOTA'NIN gözde modelleri, Nisan ayında 2 bin TL’ye varan indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor.



Skoda’da Nisan’a özel fiyatlar

SKODA, konfor, kalite, sürüş rahatlığı ve teknolojisiyle ön plana çıkan Fabia ve Roomster modellerinde Nisan ayına özel bir kampanya başlattı.



Fiat, “KDV Bizden”e devam ediyor

FİAT Ticari Araçlar, Mart ayında büyük ilgi gören “KDV Bizden” sloganıyla dikkat çeken satış kampanyasını Nisan ayında da devam ettiriyor.



Renault ticarî araçlar her zaman tutumlu

RENAULT, 2010 yılında Avrupa'daki ticarî araç liderliğini güçlendirmek amacıyla pazara üç yeni modeli olan Yeni Renault Master, Yeni Renault Trafic ve Yeni Renault Kangoo Express Maxi’yi sunuyor.



Nisan ayında Peugeot kıpır kıpır

PEUGEOT, Nisan ayında müthiş fırsatlar, çok cazip kredi seçenekleri ve cıvıl cıvıl hediyelerin yanı sıra test sürüşüne katılanlara çekilişle 5 adet 206+ kazanma imkânı sunuyor.



Daihatsu’dan ‘hoşgeldin bahar’ kampanyası

KOMPAKT otomobil uzmanı Daihatsu, Nisan ayına özel kampanyasıyla bahar müjdesi veriyor.



Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl