15 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Krizden çıkışın yol haritası

Merkez Bankası ekonomik kriz sürecinde döviz ve Türk Lirası piyasalarına yönelik tedbirlerin bir bölümünü aşamalı olarak geri çekeceğini açıkladı.



MERCEDES-BENZ TÜRK, ACTROS'U AKSARAY'DA ÜRETECEK

Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Wolf-Dieter Kurz, Aksaray’daki Kamyon Fabrikası’nda ürün yelpazelerini arttırdıklarını belirterek, ‘’Mercedes-Benz kamyonlarının amiral gemisi Actros da artık burada üretilecek’’ dedi.



İhracatçıya 10 kat kredi müjdesi

Sanayı ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, ‘’Eximbank’ın ihracatçılarımıza kullandırdığı orta ve uzun vadeli kredileri 2010 yılında 10 kat arttırarak 150 milyon dolardan 1 milyar 450 milyon dolara çıkardık’’ dedi.



2010 reel sektörün sınandığı bir yıl olacak

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Antakya Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Kuseyri, 2010 yılının, hem reel sektör şirketlerinin hem de malî sistemin dayanma gücünün sınandığı bir yıl olacağını söyledi.



Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı- Yeni Asya Gazetesi- Bizim Radyo- Sentez Haber- Yeni Asya Neşriyat-Promosyon- Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım