15 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

‘ŞİKE OPERASYONU’NA PLATİNİ'DEN TEŞEKKÜR

TÜRKİYE'DE birçok futbolcu ve kulüp çalışanının tutuklanmasına neden olan şike operasyonu, futbol dünyasının en tepesindeki ismin takdirini kazandı.


FENERBAHÇE, 562 DAKİKA SONRA GOL YEDİ

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Manisaspor ile 1-1 berabere kalarak finale çıkma başarısını gösteren Fenerbahçe, 562 dakika sonra kalesind

Beşiktaş eli boş dönecek

FENERBAHÇELİ futbolcu Emre Belözoğlu, Süper Lig'de hafta sonu Beşiktaş ile yapacakları derbi maçta, rakiplerini Kadıköy'den eli boş göndermek istedikl


  HÜSEYİN GÖÇEK'İN 2. DERBİ HEYECANI

18 Nisan Pazar günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbi maçını yönetmekle görevlendirilen hakem Hüseyin Göçek, kariyerinde 2. kez bir derbi maçına çıkacak.


  VALENCİALI TARAFTAR DA MEHMET TOPAL'I İSTİYOR

İSPANYA'NIN Birinci Lig takımlarından Valencia'nın, Galatasaray'da forma giyen Mehmet Topal ile ilgilendiği iddialarına bugün de devam eden Valencia bölgesinin spor gazetesi "Superdeporte", taraftarın da Türk futbolcunun gelmesinden yana olduğunu yazdı.


  Futbolun yıldızları "Fatih Wörld Cup 2" de buluştu

Fatih Üniversitesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "Fatih World Cup 2" futbolun yıldız isimlerini bir araya getirdi.


  Tartışmalı atama

Christoph Daum ya Mustafa Denizli'yi şaşırtmak istedi, ya nasıl olsa biz bu turu atlarız düşüncesindeydi. Ya da takım düzelmeye başlayınca takımın omurgasıyla oynama hevesine kapıldı.


  Filede Ziraat-F.Bahçe final ayağının ikincisini oynuyor

AROMA Erkekler Voleybol Birinci Ligi'nde Ziraat Bankası ile Fenerbahçe arasındaki play-off final serisinin 2. maçı bugün Ankara'da yapılacak.


  Çaykur Rize'de 4 oyuncu kadro dışı bırakıldı

BANKAsya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un Pazartesi akşamı kendi evinde lider Kardemir Karabükspor'a 3-0 yenilmesinin ardından 4 oyuncusuyla yollarının ayrıldığı bildirildi.


  İstanbul Lisesi'nde satranç şöleni pazartesi başlayacak

10. Uluslararası İstanbul Lisesi Satranç Turnuvası, 19 Nisan Pazartesi günü başlayacak. 126 yıllık köklü bir geçmişi olan İstanbul Lisesi, turnuvada yurt içi ve dışından çok sayıda satranççıyı bir araya getirecek.


  G.Saraylı eski futbolcular İzmir'de panelde konuşacak

GALATASARAY'IN eski başkanlarından Faruk Süren ve 2000 yılında UEFA Kupası'nı kazanan takımda yer alan futbolculardan Bülent Korkmaz, Hakan Şükür ve Ümit Davala, 29 Nisan'da İzmir Ekonomi Üniversitesindeki panele katılacak.


  Nike Premier Cup bugün İstanbul'da start alacak

FUTBOLDANike Premier Cup 15 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası Finalleri, bugün İstanbul'da başlayacak.


  Bitlisli genç atleti Fenerbahçe sahiplendi

FENERBAHÇE Kulübü Atletizm Şube Sorumlusu ve eski Atletizm Federasyonu Başkanı Fikret Çetinkaya, ''Gelecek vadeden Saffet Elkatmış'ı, Fenerbahçe Kulübü olarak sahipleneceğiz'' dedi.


  Dünya Ralli Şampiyonası startı Sultanahmet'de

DÜNYA Ralli Şampiyonası'nın (WRC) 4. ayağı olarak düzenlenen Türkiye Rallisi'nde başlama noktasına gelindi.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı- Yeni Asya Gazetesi- Bizim Radyo- Sentez Haber- Yeni Asya Neşriyat-Promosyon- Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım