23 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Bursaspor dedikodulara kulak kapadı

LİDER Bursaspor, zorlu Galatasaray maçı öncesi kamuoyuna yansıyan söylentilere kulak kapadı. Yeşil - beyazlı takımda tek hedef Galatasaray'ı deplasmanda yenerek liderliği korumak.

Bursaspor'un geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi yine antrenmanı taraftarlara açarak taraftar-takım bütünleşmesini amaçladığını belirten Bursaspor Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, "Biz kamuoyuna yansıyan 'Fenerbahçe'nin şampiyon olmaması için Galatasaray'ın Bursaspor'a yenileceği' şeklindeki söylentilere kulak kapadık. Başkanımızın da zaten o tip konulara girilmemesi için talimatı var. Şuan lideriz, çıkıp güzel bir oyunla Galatasaray'ı yenerek liderliğimizi korumak istiyoruz. Zaten 3 maç kaldı, hepsini kazanmak için sahaya çıkacağız." şeklinde konuştu. Fenerbahçe'nin, Kasımpaşa ile oynayacağı maç saatinin değiştirilmesi için Futbol Federasyonu'na başvurmasını da değerlendiren Nayman, kararın federasyona ait olduğunu, verilen karara da saygı duyduklarını kaydetti. Şehirde ve takımda güzel bir atmosferin bulunduğunu dile getiren Nayman, "Çok iyi kenetlendik. Yine bugünkü idmanı taraftarlarımıza açıyoruz. Vatandaşlarımız tesislerde futbolcu ve teknik heyetle hatıra fotoğrafı çektirebiliyor. Takımın şehirle bütünleşmesi güzel bir olay." ifadesini kullandı.

23.04.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Bursaspor dedikodulara kulak kapadı

  Güneş: Kupayı almak istiyoruz

  A Millî takımın ABD programı belli oldu

  F.Bahçe'ye ayrılan 5 bin bilet tükendi

  MEHMET OKUR 6 AY YOK

  Pazar günü koşulacak Haliç Maratonuna 1400 kayıt oldu

  Golfte "Yeşil Ceket" yarın sahibini bulacak

  Satrancın büyük ustaları Sofya'da karşılaşıyor

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım