25 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Kırsal kalkınmaya 3 milyar avro

TÜRKİYE'DE devletin uyguladığı desteklemeler yanında, Avrupa Birliği’nden (AB) kırsal kalkınma için sağlanacak 910,89 milyon avroluk kaynak ile 2016 sonuna kadar, kırsal kesimde, 42 ilde 3 milyar avroluk yatırım yapma imkânı bulunuyor.



‘En büyük doğalgaz yatağı Doğu Akdeniz’de

AMERİKA Birleşik Devletleri (ABD) Jeolojik Araştırmalar Merkezi (USGS) tarafından yayımlanan bir raporda, dünyanın en büyük doğalgaz yataklarından birinin Doğu Akdeniz’de, Kıbrıs ile Suriye arasında yer alan “Levandinis Çukuru”nda bulunduğu açıklandı.



Perakendeciler: AVM’ler Pazar günü tatil olsun

TÜRKİYE Perakendeciler Federasyonu Başkanı Şeref Songör, ‘’Biz AVM’lerin pazar günü saat 18.00’den sonraki kapanma meselesini onaylamıyoruz.



TİSK: 18 yıldır kalkınmada atak yapamadık

TÜRKİYE İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK), Türkiye’nin son 18 yılda küresel kalkınma yarışında ciddî bir atak yapmadığını açıkladı.



TOKİ, 2 ayda 51 ihale yapacak

TOPLU Konut İdaresi (TOKİ), ilkbaharla birlikte inşaat çalışmalarını hızlandırdı.



Ahilik kutlaması giderini esnaf karşılayacak

AHİLİK Haftası kutlamaları yönetmeliğinde değişiklik yapıldı.



Osmangazi Elektrik’in özelleştirmesine onay

ÖZELLEŞTİRME Yüksek Kurulu, Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş’nin, Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş’nin özelleştirme ihalesini onayladı.



Vodafone ve Teknosa’dan kampanya

Vodafone’un Teknosa ile hazırladığı ve geçen yıl Ağustos-Kasım ayları arasında sunulan kampanyası yeniden başlıyor.



Ette, fiyata müdahalenin haberi bile yetti

BAZI gazetelerde yer alan ‘’Hükümet yükselen et fiyatlarına el koydu’’ şeklindeki haberler, bir günde, toptan hayvan kesiminde kilo fiyatlarını 16,5 liradan 16 liraya düşürdü.



Yangınları söndürmek için havuz yaptırın

İZMİR Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, tüm odaları ve sivil toplum kuruluşlarını, en az bir havuz veya gölet yaptırmaya davet etti.



Toparlanma beklenenden hızlı

ABD'NİN başşehri Washington’da bir araya gelen G-20 ülkelerinin maliye bakanları ve merkez bankası başkanları, dünya ekonomisinin, yıllardan beri görülen en kötü resesyondan, beklenenden daha hızlı şekilde toparlanmakta olduğunu bildirdi.



Çorum’da ‘Bayim Olur musun?’ Fuarı

ÇORUM’DA Expo TR83 Fuarcılık tarafından 5-9 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek ‘’Bayim Olur musun? - Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’’na 50’den fazla firmanın katılacağı bildirildi.



Rusya’ya toptancı halinde Türk imzası

TÜRK-RUS sermayeli FORT Şirketi, Rusya’nın Rostov-Aksay şehrinde, bu ülkenin en büyük ve en modern yaş meyve sebze toptancı halini kuracak.



Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım