30 Mayıs 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

F.Bahçe'de üyeler yönetimi topa tuttu

FENERBAHÇE Kulübü'nün yıllık olağan mali genel kurulu sürerken, raporlar hakkında görüşlerini açıklamak için söz alan kongre üyeleri başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kuruluna eleştirilerde bulundu.

Fenerbahçeli eski yönetici Rahmi Eyüboğlu kısa süren konuşmasında, şampiyonluğun kaçırıldığı Trabzonspor maçından sonra en çok üzülen kişinin başkan Aziz Yıldırım olduğunu düşündüğünü ifade ederek, ''Başkan Yıldırım'ın 1998'den sonra seçildiğinde Fenerbahçe'nin çıtasını yükselttiğine inanıyorum. Son 3 senedir Fenerbahçe'ye olan sevgisinden dolayı, Fenerbahçe'ye zarar verdiğini düşünüyorum'' dedi.

Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticilerinden Orhan Demirel yaptığı konuşmada, Aziz Yıldırım başkanlığı döneminde geride kalan 12 yıllık sürede futbolda elde edilen sportif başarının yeterli olmadığını savundu. Kongre üyesi Kaya Enişte, Fenerbahçe'nin futbol kamuoyu ile kavgalı olduğunu, centilmenlikten uzak kaldığını anlattığı konuşmasında salonda bazı üyelerin tepki alkışını alınca, kongre divan başkanı Talat Yılmaz'ın konuşmasını bitirmesi uyarısıyla karşılaştı. Yılmaz'ın bu tavrı karşısında salondaki bazı üyeler de başkanlık divanına yönelik tepki göstererek, tarafsız davranmamakla suçladı. Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticisi Işık Eyigüngör de 2005-2006 sezonunda yaşanan hüsranın ardından, teknik direktör Christoph Daum ile bu sezon da aynı hataya düşülmesini de eleştirdi. Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulunun çok başarılı bir dönem geçirdiğini savunan kongre üyesi Rıdvan Özdil, teknik direktör konusunda öneride bulundu.

30.05.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  2016 TÜRKİYE'DE OLMALIYDI

  F.Bahçe'de üyeler yönetimi topa tuttu

  Formula 1 İstanbul'da start alıyor

  Taş atan çocuklar Almanya'da ikinci oldu

  Trabzonspor transferde önceliği Semih'e verdi

  Sağlam, polis öğrencilerine liderlik ve başarıyı anlattı

  Wabber yine sorun yaşadı

  Hamilton 8. viraj kurbanı

  F.Bahçe Ülker bugün Efes'i yenerse şampiyon olacak

  Bursa'da ünlü Arjantinli yıldız Riquelme sesleri

  Haliç Üniversitesi futbolda Türkiye Şampiyonu oldu

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.